Starity

Chris Evans bevallotta, van egy műsor, amelyet évek óta nem mer elvállalni

2023. április 13. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, melyik műsortól tart annyira, hogy évek óta próbálja elkerülni.

hirdetés

Chris Evans bármilyen akciófilmet szívesen elvállal, de a Saturday Night Live műsorában máig nem mer fellépni. A színész az ET Canadának árulta el, hogy a szombatonként megrendezett, neves szkeccsműsor alkotói már többször is megkeresték, de ő mindig nemet mondott, mert tart a feladattól. 

Egy beugró szerepet szívesen elvállalok. Már évek óta úgy kerülöm az SNL-es fellépést, mint a pestist, mert annyira félek tőle. Nagyon ijesztő. Számomra ez egy olyan dolog lenne, amitől minden éjszaka hideg verítékben riadnék fel. Egy rövid szerep nagyszerűen hangzik, az szuper lenne. Épp csak belekóstolnék. De a házigazdájának lenni... emelem a kalapom előtte. Ana csodálatos lesz, de nekem sok álmatlan éjszakát okoznak a projekt. 

- árulta el a színész, aki Ana de Armast említette meg a nyilatkozatában, a híresség lesz ugyanis az e heti műsor házigazdája.

Nem vagyok egy szórakoztató ember. Talán azért érzek így, mert nagyon-nagyon vicces barátaim vannak, akik egyszer azt mondták, hogy nem vagyok az. Tudom, hogy éreznék... minden napom szorongással telne és folytonos megbánással: "Miért tettem ezt? Lehetnék otthon is, az ágyamban, kényelmesen és nem kellene aggódnom emiatt".

- tette hozzá Evans.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek