Starity

Eltűnése előtt öngyilkosággal fenyegetőzött a Nickelodeon egykori sztárja

2023. április 14. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Drake Bell állítólag öngyilkossági gondolatokkal küzdött szerdán, az eltűnése előtt.

hirdetés
Eltűnése előtt öngyilkosággal fenyegetőzött a Nickelodeon egykori sztárja
Fotó: Instagram / drakebell

A TMZ által pénteken megszerzett hangfelvétel szerint a floridai Orlando egyik rendőrtisztje hívta a 911-et, hogy bejelentse, hogy egy "híresség, aki összeveszett a feleségével" sms-t küldött a családjának Kaliforniába, és azt mondta, hogy "lerészegedik és felakasztja magát".

Drake Bell nevét egyetlen ponton sem említetik, azonban a TMZ szerint a Drake és Josh egykori sztárjáról lehetett szó. A rendőrség a bejelentés után kezdte keresni a színészt, hogy megbizonyosodjanak a hogylétéről.

Az eltűnése előtti napon Bellt látták kisfiával az orlandói SeaWorldben, ahol a szemtanúk szerint jókedvű volt. A rendőrségi jelentés szerint Bell később, szerdán este 9 körül tűnt el, és utoljára egy helyi középiskola közelében észlelték Daytona Beach-ben. 

Órákkal az eltűnésének híre után a Daytona Beach-i rendőrség közölte, hogy a Nickelodeon egykori sztárját „sértetlenül” találták meg csütörtökön, helyi idő szerint 11:30 körül. Valamint intézkedtek, hogy Bell segítséget kapjon a mentális egészsége miatt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek