Starity

Kiderült, mikor kezdődik a Wednesday új évadának forgatása

2023. április 17. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Hunter Doohan elárulta, hogy ősszel kezdenek bele a Wednesday második évadának munkálataiba.

hirdetés
Kiderült, mikor kezdődik a Wednesday új évadának forgatása
Fotó: Netflix / Wednesday

Hunter Doohan, aki Tyler Galpin karakterét játssza a Netflix nagysikerű műsorában, a Wednesdayben, elárulta, hogyan kapta meg a szerepet. 2021 márciusában részt vett egy meghallgatáson, majd hónapokig nem hallott a készítőkről. 

Aztán hétfőn felhívtak, és azt mondták: »Hé, pénteken lesz egy olvasópróba Jennával, és Tim Burton is ott lesz, ahogy az írók is« [...] Azt hiszem, júniusban vagy júliusban írtam alá, aztán szeptemberben mentünk is forgatni

- mesélte.

Az első évadot teljes egészében Romániában forgatták, és hét hónapig tartott. Doohan elmondta, hogy még nem tudja, mi lesz a karakterével, de már nagyon várja a folytatást. 

Izgatottan várom a lehetőséget, hogy megnézzem, mi történik Tylerrel most, hogy nincs gazdája. Sok mindent, amit az első évadban csinált, Christina Ricci karaktere miatt tette. Nem láthattuk még, milyen egy Hyde a mester nélkül.

Elárulta azt is, hogy ősszel kezdődik a második évad forgatása. Azt még azonban nem tudni, hogy hol forog majd, ismét Romániában-e vagy akár Magyarországon, ugyanis felvetődött már a készítőkben ez a lehetőség is. 

via MOOD

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek