Starity

Ezek a legjobb szórakozóhelyek Budapesten 2023-ban

2023. április 17. 13:01   |   

Budapest sok mindenben az élen jár. Az éttermek változatosak, a tömegközlekedés hatékony, a város építészeti stílusa egyedülálló, a látnivalók megfizethetőek. De ami még ennél is kiemelkedőbb: az éjszakai élet. Bárhol szeretnéd tölteni az estéidet szórakozóhelyek széles választékával találod szembe magad.

hirdetés
Ezek a legjobb szórakozóhelyek Budapesten 2023-ban
Fotó: pexels.com

Kreatív és nyüzsgő város ez, számos belföldi és külföldi diák otthona, aminek jó okai vannak. Egyrészt az előbb említett sokszínűség, másrészt a megfizethetőség. Mindez természetes, hogy vonzza a fiatalságot, akiket Budapest szórakozóhelyek tekintetében soha nem ér csalódás. Ismerj meg te is néhány szórakozóhelyet, amelyek méltán szerepelnek az idei évi lista élén!

1. Heaven

2019-ben nyitotta meg kapuit Budapest legújabb klubja, amely alig 3 év alatt a város egyik legnagyobb bulihelyévé avanzsált. Ízléses belső kialakításnak köszönhetően luxus benyomást kelt, minden héten más-más témájú zenés partikat tart, és olykor rendkívül híres DJ-et hív meg. Megnyitása óta itt a „rossz lányok és fiúk” is a mennybe kerülnek!

2. Ötkert

Ez a 19. századi épületben megtalálható központi hely, valamivel kifinomultabb klubozási élményt kínál, mint pörgősebb társai. Viszont itt minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A legtöbb nyári éjszakán számos kiváló DJ várja a bulizni vágyókat, szinte minden zenei ízlés felcsendül, legyen az latin vagy hiphop, esetleg egy könnyed reggaeton parti. Ha pedig télen jártok erre a barátaitokkal, akkor sem kell aggódni, mivel kültéri fűtéssel van felszerelve a hidegebb éjszakákért.

3. Aether

Ez egy underground techno klub közvetlenül a 4Bro Downtown alatt, a város egyik legnyüzsgőbb éjszakai központjában, amely 2 alkalommal is elnyerte a hivatalos „Budapest legjobb kisklubja” címet. Egyedi látványvilág és hangrendszer, barátságos emberek, és olykor az időérzék elvesztése jellemzi a hely hangulatát.

4. Akvárium

Nemcsak az egyik leghíresebb, de elhelyezkedése is egyedülálló: a város szívében, közvetlenül a Deák Ferenc téri medence alatt található. A melegebb hónapokban egy szép terasz is nyitva van, több mint 100 asztallal, illetve nyáron a helyi fiatalok fő szabadtéri gyülekezőhelye, ahol a fűben ülve lazulnak. Az élő koncertekre, valamint elektronikus és techno zenére összpontosító klub minden héten közismert DJ-ket és fellépőket hív meg.

+1. Szimpla Kert

Természetesen a lista nem lenne teljes a Szimpla Kert nélkül, amely 2002-ben az egész romkocsma históriát elindította. A legmenőbb hely a régi Zsidó negyedben, ahol a hét minden napján tartanak eseményeket, az élőzenétől a különböző kézműves vásárokig. Akár egy átalakított fürdőkádban szeretnél kézműves sört kortyolni, vagy egy nyitott tetejű autóban beszélgetni, majd áttáncolni az éjszakát, ez az a hely, amit kerestél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek