Starity

Még több részlet Sofia Richie romantikus franciaországi esküvőjéről!

2023. április 24. 14:02   |   Szerző: Four

Háromféle ruhát viselt Sofia, nézd meg hol tartották a pazar lakodalmat!

hirdetés

Múlt héten mondta ki a boldogító igent Sofia Richie: az első csodaszép esküvői fotók mellett pedig most még több érekesség derült ki a nagy napról. 

A modell Franciaországban fogadott örök hűséget Elliot Grainge-nek, és három különleges ruhát is csináltatott az alkalomra. A Chanel divatházat bízta meg a kreációk megalkotásával: egy hosszú, gyöngyökkel díszített ruhát viselt a próbavacsorán, csodaszép csipkés menyasszonyi ruhát a nagy napon, és egy klasszikus Chanel-miniruhát a lagzin - utóbbit egy korábbi, Claudia Schiffer által bemutatott darab ihletett. 

A modell azt is megmutatta, hogy eleget tett a "valami kék" tradíciónak is: az esküvői ruhája bélésébe belehímeztette a saját és párja monogramját, illetve az menyegző dátumát. 

Olyan varázslatos. Őszintén azt gondolom, hogy Elliot imádni fogja. Ő a legnagyobb szurkolóm, ha öltözködésről van szó. Ha nem sír, amikor meglát, akkor nagyon szomorú leszek.

- viccelődött a Vogue által posztolt ruhapróbán. 

Grainge és Richie a francia Riviérán taláható Hotel du Cap-Eden-Roc luxusszállodában fogadott örök hűséget egymásnak, a vendéglistán pedig ott volt Cameron Diaz és Benji Madden, Paris Hilton és Carter Reum, illetve Nicole Richie és Joel Madden is.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek