Starity

Blake Lively először jelent meg hivatalos eseményen 4. gyermeke születése óta - fotók!

2023. április 26. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő most a Barnard Egyetem éves gálán mondott beszédet, különleges outfitben érkezett.

hirdetés

Blake Lively megint nem okozott csalódást a rajongóinak, és csodaszép, tavaszias outfitben érkezett a Barnard Egyetem éves gálájára, ahol beszédet is mondott. A színésznő Manolo Blahnik cipőben és Carolina Herrera egyik kreációjában mosolyog a fotókon, fodrásza pedig "az élő Barbie-nak" nevezte a hírességet. 

Az alkalom azért is volt különleges, mert Lively most először jelent meg hivatalos eseményen negyedik gyermeke születése óta. A színésznő egy díjat adott át a vacsora során, és a beszédében arról viccelődött, hogy mivel sokáig nem indult be hollywoodi karrierje, úgy döntött, visszamegy egyetemre - ám pont ekkor történtek vele nagy változások.

Két héttel később a Gossip Girl producerei felhívtak, pont mint egy exbarát és azt mondták: "Kérlek, elvállalnád ezt a műsort? Ha igen, megígérjük, hogy hetente egyszer járhatsz egyetemre - de csak ha nem akadályozza a heti hétnapos munkarendünket". Mondanom sem kell, azt hiszem, a mai este áll a legközelebb a dologhoz, úgyhogy most tettetni fogom, hogy ma este lediplomáztam. Köszönöm!

- viccelődött.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek