Starity

Ilyen gyors és természetes még sosem volt az otthoni hajfestés!

2023. május 01. 02:02   |   

Hajszínt változtatni igazán izgalmas kaland, amit legtöbbször a kíváncsiság és a trendkövetés inspirál, vagy olyan praktikus okok állnak a hátterében, mint az őszülés és a vágy a megújulásra.

hirdetés
Ilyen gyors és természetes még sosem volt az otthoni hajfestés!

A hajfestésre sor kerülhet a fodrásznál vagy otthon, ez utóbbi a Biokap újdonságának köszönhetően nagyságrendekkel egyszerűbbé, és ezzel egy időben nagyszerűbbé tehető. Amellett, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkkel és organikus kivonatokkal készült, a hajat pedig olyan értékes alkotóelemekkel kényezteti, mint az E-vitaminban gazdag, tápláló argánolaj.

Otthoni hajfestés extrákkal

Az otthoni hajfestéstől sokakat visszatart az azzal járó macera: a hosszas előkészítés, a gyakorlat nélkül bonyolult felvitel, a várakozás, majd az alapos öblítés. A Biokap új, 16 árnyalatban elérhető, csepegésmentes állagú rapid hajfestékének mindössze 10 percet kell adnod, és máris kész az új, ragyogó hajszíned, tökéletes ősz haj fedéssel és a lenövés megszüntetésével.

A Biokap Nutricolor Rapid tartós hajfesték használatával nemhogy nem károsítod, de még kényezteted is a hajadat! Az argánolaj mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, ami igencsak ráfér a hajkoronádra, ha korábban hagyományos, vegyi anyagokban bővelkedő festékkel tettél szert a hajszínedre.

Az argánolajnak köszönhetően élettelivé válik a fakó és fénytelen haj, tapintása pedig puhább és selymesebb lesz. Az igénybe vett, töredezett, száraz és göndör hajtincsek is könnyebben kezelhetővé válnak, a károsodott haj szemmel láthatóan megszépül. Kevesen tudják, ám annál többen fogadják örömmel a hírt, hogy az argánolaj az egészséges, erős haj növekedéséhez is hozzájárul, hosszabb távon tehát dúsabb is lehet a hajkoronád.

A gyorsan ható hajfesték másik különleges összetevője az exkluzív Tricorepair® komplex, amely védő, szerkezetátalakító és regeneráló hatást fejt ki.

Természetes szépség természetes összetevőkkel

A Biokap Nutricolor Delicato Rapid hajfestékekben nincs:

  • Erősen irritáló hatásáról ismert ammónia, ami gyakori használat esetén komoly kárt tehet a hajadban

  • Gyakran allergizáló rezorcin, nikkel és szintetikus illatanyag

  • A hajat elnehezítő és erőtlenné tevő szilikon

  • A viszketést, bőrpírt, hólyagosodást, sőt hajhullást is okozó PPD, azaz parafeniléndiamin

  • Az egészséget hosszú távon komolyan veszélyeztető, leginkább tartósításra használt parabén

  • Különösen érzékeny bőrűek és vegánok számára is ajánlottak, ennek ellenére hajfestés előtt 48 órával érdemes elvégezni a bőrérzékenységi tesztet!

Legyél profi az otthoni hajfestésben!

  • Az egyik leggyakoribb hiba, amit az otthoni hajfestés során elkövethetsz, a rosszul megválasztott árnyalat. Ha nem, vagy csak nehezen tudod eldönteni, hogy melyik szín illik hozzád leginkább, próbálj ki egyet az ingyenesen elérhető applikációk közül, amelyeket kimondottan erre a célra fejlesztettek ki.

  • Mielőtt nekilátsz a hajfestésnek, mindig olvasd el figyelmesen a használati utasítást, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések munka közben. Az ott szereplő lépéseket mindig tartsd be, így biztos lehetsz benne, hogy lenyűgöz majd a végeredmény.

  • Ha valamilyen sérülés van a fejbőrödön, sem a hajszínezés, sem a hajfestés nem ajánlott, minden esetben várd meg, hogy meggyógyuljon! Igaz, hogy a natúr és organikus összetevők kíméletesen teszik a dolgukat, mégsem szerencsés hajszínt váltani akkor, ha nem örvend tökéletes egészségnek a fejbőröd.

  • A festést, különösen ha a hajad lenőtt, mindig a hajtőnél kell kezdeni, s onnan kell haladni a hajvégek felé.

  • Ha nemcsak a hajad, de a bőröd is festékes lett, még azelőtt távolítsd el, mielőtt megszáradna! A probléma megelőzhető, ha homlokodat és nyakadat bekened valamilyen zsírosabb krémmel.

  • A szemüveget, fülbevalót és a nyakláncot jobb, ha leveszed a hajfestés előtt, nehogy azok is új színt kapjanak!

  • Ha világos a bőröd, a szemed és a szemöldököd, válassz visszafogottabb, világosabb színeket, a sötétebb haj inkább a sötétebb alapszínekkel rendelkezőknek ajánlottak – gondolj csak bele, milyen hatást kelt a szőke haj fekete szemöldökkel, vagy a padlizsánvörös szőke szemöldökkel…

  • Jó, ha tudod, hogy a világosabb színek fiatalítanak, így ha szeretnéd véka alá rejteni az évek múlását, ezek között az árnyalatok között keresgélj!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek