Starity

Britney Spears durván rászokott a koffeinre: ijesztő dolog derült ki róla

2023. május 10. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő az ismerősei szerint nincs túl jó lelkiállapotban, kiderült, mit csinál mostanában.

hirdetés

Ijesztő dolog derült ki Britney Spearsről: a TMZ szerint az énekesnő teljesen rászokott a koffeinre, és annyi kávét illetve energiaitalt fogyaszt, hogy esetenként egyhuzamban több napig nem alszik. 

A hírességről egyébként hamarosan megjelenik egy különkiadás: a TMZ a gyámság eltörlése utáni időszakot dolgozta fel az énekesnő életében, és az előzetes alapján több aggasztó dolgot is felfedeztek. 

A magazin egyik szerkesztője szerint Britney házassága komoly bajban van, és állítólag volt, hogy fizikailag is összetűzésbe keveredett férjével.

A produkicióban emellett szóba kerül az is, hogy szerettei aggódnak Britney-ért, legfőképpen attól tartanak, hogy önmagára is veszélyt jelenthet. A Page Six szerint szerettei próbálták meggyőzni a hírességet, hogy kérjen segítséget, ám a próbálkozásuk kudarcba fulladt - később azonban egyesek szerint a sztár felkeresett egy orvost, és a megbeszélés jól ment.

Az énekesnő mindezek ellenére továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy a lehető legjobban érzi magát, és a férjével is remek a kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek