Starity

Különeges fotók készültek Jennifer Garnerről - meglepő külsővel került címlapra

2023. május 13. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznőről nem az eddig megszokott, természetes stílusban készültek fotók.

hirdetés

Jennifer Garner újraélte az Alias-beli napjait: a színésznő az Allure magazin címlapján szerepelt a megszokottól igen eltérő megjelenéssel. 

Több fotón is parókát, illetve extravagáns outfitet viselt, és amellett, hogy a szülőségről, vallásról és hírnévről mesélt, szóba került fent említett népszerű sorozata, az Alias:

Amikor az Alias megjelent, nagyon sokan dicsértek a munkamorálom és hasonló dolgok miatt. Most, hogy visszagondolok, úgy érzem, egek, milyen idegesítő lehettem J.J. [J.J. Abrams, a sorozat kreátora] számára.

- jelentette ki. Illetve elárulta, hogy a média által róla alkotott kép ellenére ő sem mindig kedves, és vannak nehéz napjai:

A probléma az, hogy olyankor is felismernek, amikor épp nem vagyok kedves vagy úgy érzem, sötétség van a lelkemben. Nyilvánvalóan nekem is vannak napjaim, amikor nem működik semmi. Van, hogy morcosan nézek rá valakire, még mielőtt odajönne hozzám. Nem vagyok tökéletes, és nem hiszem, hogy udvariatlan vagyok, de nem játszom meg magam. Nyitott könyv vagyok. 

- tette hozzá.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek