Starity

Sadie Sink új frizurára váltott - Megszabadult ikonikus, hosszú, vörös fürtjeitől

2023. május 13. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Sadie Sink évek óta hosszú, vörös fürtjeiről ismert. Úgy tűnik, megunta őket és rövidebb frizurára váltott.

hirdetés

Sadie Sink a Stranger Things sorozatból lehet ismerős, ahol Maxet alakítja. A sorozat gyártását a forgatókönyvíró-sztrájk miatt leállították, a színésznő azonban más miatt tartja lázban a rajongókat. Az utóbbi napokban több kép is készült róla, amiken rövidebb hajjal látható. 

Sinket egy vállig érő bobbal fotózták többször is. Először egy barátja zenekarával lépett fel a New York-i Bowery Electric szórakozóhelyen. Aztán egy repülőgép személyzete készített egy szelfit vele egy horvátországi utazása során. A fotón a haja láthatóan rövid, és úgy tűnik, hogy kb. az állkapcsa alá ér.

A Stranger Things rajongói azonnal elkezdtek találgatni, hogy miért döntött Sink a hajvágás mellett. Egyesek szerint furcsa, ha Max az utolsó évadban dönt egy drasztikusan új frizura mellett, ami azt is jelentheti, hogy a karakternek nem lesz sok szerepe az új részekben. Mások szerint időugrás várható és azért az új frizura. Sink bobja pedig eléggé úgy néz ki, mintha a '90-es évekből származna. Persze, az is lehet, hogy parókát visel majd a sorozatban...

via TZR

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek