Starity

Harry herceg és Meghan Markle olcsó szállodai szobát akartak, de nem kaptak

2023. május 20. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg és Meghan Markle szerintük katasztrofa közeli autós üldözése azért történt meg, mert nem kapták meg olcsóbban a szállodai szobát.

hirdetés
Harry herceg és Meghan Markle olcsó szállodai szobát akartak, de nem kaptak
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceg és Meghan Markle állítólag azt követelte, hogy a The Carlyle, A Rosewood Hotel – a néhai Diana hercegnő kedvenc szállodája – adjon nekik kedvezményes szobát e heti New York-i látogatásukhoz. Rendőrségi források szerint a Carlyle vezetősége megtagadta a tetemes engedményt, így a pár inkább egy barátjuk házában szállt meg. 

Ám amikor a paparazzik kedd este követni kezdték őket a Ziegfeld Színházból, nem akarták visszavezetni a fotósokat barátjuk otthonába, és elárulni, hol tartózkodtak.

A Page Six rendőrségi forrása szerint:

Mindenki úgy gondolja, hogy a biztonságuk érdekében szállodát kellett volna szerezniük. Ehelyett zsugorik voltak, és ingyenes szállást akartak.

A forrás szerint Harry és Meghan emberei felhívták a Carlyle-t az utazás előtt, és kedvezményes szobát kértek, a szálloda pedig nemet mondott.

Ha most fizettek volna, és kaptak volna egy szállodai szobát, ez az állítólagos »veszélyes« paparazzi-üldözés soha nem történt volna meg. Visszavitték volna őket a Carlyle-ba, lefotózták volna, ahogy bemennek, és ez lett volna a vége.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek