Starity

Egy szálloda, ahol garantáltan senki sem fog unatkozni

2023. május 21. 13:01   |   

Van egy szálloda, nem messze tőlünk, ahol szinte nem találunk olyan kikapcsolódási formát, sportolási lehetőséget, amely ne lenne meg náluk vagy a közvetlen környezetükben. Egy szálloda, ahol garantáltan senki sem unatkozik, mert a sok lehetőség valamelyike mindenképp be fogja szippantani akkor is, ha ő maga introvertált típus, és inkább a szállodában egy medencében fürdőzne órákig.

hirdetés
Egy szálloda, ahol garantáltan senki sem fog unatkozni

Pihenés és sportolás egy helyen az osztrák szállodában

Az év bármelyik időszakról legyen is szó, ha elmegyünk valahova pihenni, szeretünk kimozdulni, megismerni a környező tájat, városokat, felfedezni az újdonságokat. Az osztrák Hotel OTP Birkenhof**** csupa olyan jellemzővel bír, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni, és az embernek már most rögtön kedve lenne felfedezni a szállodát, a közvetlen környezetét és a kicsit távolabbi településeket.

Ha néhány szóval szeretnénk jellemezni ezt a szállodát, akkor azt mondhatnánk, hogy végtelenül kedves magyaros vendégszeretet, megszámlálhatatlan mennyiségű élmény beltéren, kültéren és pazar látvány jellemzi, nem beszélve a különleges konyhájáról. Akár párosan vagy egyedül, akár családosan több generációt is beleértve szeretne valaki részese lenni ezeknek, biztos, hogy felejthetetlen tapasztalatokkal fog hazatérni.

Ízelítő a szálloda és környéke repertoárjából

Bad Kleinkirchheim települése közkedvelt sportcentrum, gyógy- és síközpont, de mindezek mellett mind a helyiek, mind pedig az ide érkező vendégek számára egész évben állandó sportolási lehetőségek a tenisz, az úszás, a lovaglás és a síelés. Bizony, a síelés is, ugyanis nyáron is lehetséges a magas hegyek lejtőin ennek a sportnak hódolni. Számtalan túrázási útvonal várja az idelátogatókat, de emellett a golfozás szerelmesei is jól fogják magukat érezni, mert egy 18 lyukú golfpálya is található a szálloda közelében.

Akik inkább a szállodát választanák pihenésül, azok is megtalálhatják a maguknak valót. A hotel fitness terme Technogym gépekkel van felszerelve. A sportolás izzasztó, de örömteli pillanatai mellett élvezhetjük innen a pazar kilátást. A fitness terem használata a vendégek számára ingyenes éppúgy, mint a squash terem. Ez utóbbihoz a cipőt és az ütőt bérelni kell.

Ahol a gyerekek is sokat mozoghatnak

Különleges a szálloda abból a szempontból is, hogy a bowling pályáját már 3 éves kortól ki lehet próbálni, így rendkívül gyerekbarát. A gyerekeket a hotel falain belül jól felszerelt játszószoba, Playstation, a hotel mellett pedig játszótér várja. Lehet biliárdozni, csocsózni vagy pingpongozni. Nagyobb társaságok számára vannak kártyák, társasjátékok, de a sakk is elérhető. Tényleg igaz a mondás erre a szállodára, hogy itt senki sem fog unatkozni.

A kiadós mozgás után jólesik a szálloda éttermében elfogyasztott vacsora, amely ötvözi a magyar, az osztrák és a nemzetközi konyha remekeit. A Karintiai Esték pedig kifejezetten a helyi specialitásokat vonultatják fel, a kicsiket gyerekmenük várják. További részleteket a szálloda honlapján olvashat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

hotel osztrák otp
hirdetés

Ajánlott cikkek