Starity

Anne Hathaway szívesen szerepelne színházban

2010. december 08. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szívesen játszana színházban, vagy egy földönkívüliekről szóló mozifilmben is.

hirdetés
Anne Hathaway szívesen szerepelne színházban

A színésznő egy ideig felfüggeszti a filmforgatást. Anne Hathaway ugyanis régóta vágyik egy színházi darab főszerepére. Elsősorban Shakespeare és Henrik Ibsen műveit részesíti előnyben, bár a rövid pihenő ellenére egy földönkívüliekről szóló mozifilmet akár most is elfogadna: „Szinte bármelyik Shakespeare-darab és majdnem mindegyik Ibsen. Az ő legtöbb karakterüket szívesen eljátszanám színházban. De ha a filmes karrieremről van szó, akkor földönkívülieket szívesen ölnék. Szeretnék űrhajót vezetni, és szívesen játszanék kémet is. Valami keményet szeretnék” – nyilatkozta Anne.

A mozisztár egyébként elárulta, hogy ő sem olyan tökéletes, mint azt sokan gondolják róla: „Nagyon szeretek lovagolni, igazi kikapcsolódás. Nem bírom a fűszeres életeket, mert gyenge a gyomrom. És szörnyű sofőr vagyok. Igazán rémes, mivel halálosan félek, ha nekem kell vezetnem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek