Starity

Megtörtént az, amire minden iCarly rajongó már régóta várt - Spoilerveszély

2023. június 11. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Miranda Cosgrove elárulta, hogy a rajongók által régóta várt Creddie-csók rögtönzött volt.

hirdetés

Végre megtörtént - kicsit több mint két évadba telt az iCarly visszatérése után, de Carly és Freddie hivatalosan is egy párt alkot. 

Az iCarly legújabb epizódjában, az iMake New Memories-ban, amely a barátságukról szólt, Carly és Freddie összefognak, hogy újra létrehozzák néhány kedvenc emléküket, miután Carly összes fotója és videója törlődött a telefonjáról. Miután Carly megtudja, hogy egy emlék Freddie szemszögéből nagyon másképp alakult, mindketten rájönnek, hogy el kell mondaniuk egymásnak, hogy mit éreznek. Aztán megcsókolják egymást!

Egy új interjúban Miranda Cosgrove mesélt arról, hogy a karakterek végre összejöttek, az epizódbeli csókjukat pedig valójában improvizálták.

15 évbe telt, mire végre összejöttek. Úgy gondolom, hogy ennek sok értelme van mindkét karakter számára. És ha ez a való életben lenne, akkor el tudnám képzelni, hogy valóban ilyen sokáig tartana, mert úgy érzem, hogy minden alkalommal, amikor egyiküknek tetszik a másik, nem a megfelelő pillanat vagy nem a megfelelő okból történik, és most végre megtörtént

- mondta.

Ami pedig a csókot illeti:

Egyáltalán nem volt benne a forgatókönyvben. Egyetlen felvételen csináltuk a legutolsó alkalommal, és mindketten nagyon bizonytalanok voltunk benne. Az írók közül néhányan átjöttek, és azt mondták: 'Van ez az ötletünk, lehet, hogy túl sok lesz, de próbáljátok meg egy felvétel erejéig'. Sokszor előfordul, hogy megcsinálunk dolgokat, és végül nem kerül be a műsorba, vagy improvizálunk. Szóval sosem tudhatod, mi kerül bele. Ettől lesz szórakoztató és izgalmas. Amikor a jelenetet forgattuk, mindketten úgy voltunk vele, hogy nem tudjuk, hogy ez működni fog-e, de megpróbáljuk

- osztotta meg Cosgrove.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek