Starity

Johnny Depp eljótékonykodja az Amber Heard által fizetett kártérítést

2023. június 14. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Johnny Depp nem tartja meg a rágalmazási perben neki ítélt kártérítést, eljótékonykodja az összeget.

hirdetés
Johnny Depp eljótékonykodja az Amber Heard által fizetett kártérítést
Fotó: hu.depositphotos.com

Amber Heard kifizette az egymillió dolláros kártérítést Johnny Deppnek. A TMZ pedig azt is kiderítette, hogy a színész mire költi el az összeget. Nem tartja meg, különböző, a szívéhez közel álló jótékonysági szervezeteknek adományozza.

A pénzt egyenletesen osztják szét öt különböző szervezet között - tehát fejenként 200 ezer dollárt -, amelyek olyan ügyekkel foglalkoznak, amelyekben Depp hisz. Ezen törekvések közé tartozik: az életveszélyes betegségben szenvedő beteg gyerekek segítésétől kezdve, a történelmileg jogfosztott közösségek lakhatásának biztosításán át, a környezetvédelemig minden. 

Konkrétan a következő nonprofit szervezeteknek adományoz: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society és az Amazonia Fund Alliance.

A Make-A-Filmnél a gyerekek kívánságait a filmvilágban dolgozó emberek - színészek, rendezők stb. - teljesítik. Depp korábban már készített velük egy rövidfilmet, ezért választotta őket a listájára.

Két másik szervezet - a Painted Turtle és a Tetiaroa Society - támogatásával, Depp az életének hősei előtt tiszteleg, Paul Newman és Marlon Brando előtt. Nagy szerepük volt a jótékonysági szervezeteknek az alapításában és sikerében az évek során.

A Red Feather és Amazonia pedig az egész amerikai kontinensen (északon és délen) segít az őslakos közösségeknek megőrizni kultúrájukat és örökségüket.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek