Starity

45 év után újra együtt a Dallas sztárjai - fotó!

2023. június 14. 20:08   |   Szerző: Four

A korszakalkotó sorozat sztárjai negyvenöt évvel a produkció debütálása után újra összeálltak.

hirdetés

Különleges találkozóra került sor a héten: a Dallas sztárjai a kaliforniai Palm Springsben gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljék, 45 éve indult a sorozat. 

Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson és Cathy Podewell mellett a rendező Michael Preece is csatlakozott a csapathoz, a People magazin pedig exkluzív fotókat készített. 

Azt hiszem a Dallas az egyik legnépszerűbb szappanopera volt, pörgős volt és nagyszabású, kielégítette az emberek azon igényét, hogy volt egy követhető történet, volt benne feszültség, és lehetett várni mindig. A sorozat hosszú éveken keresztül futott, és ezért a közönség őszintén megismerhette a karaktereket. Törődtek velük, fontosak voltak számukra, mindegyik szereplő rengeteg dolgon ment keresztül.

- jelentette ki Gray.

Tudomásom szerint ez volt az egyik első olyan sorozat, amiben olyan karakterek voltak, akiknek tényleg voltak hibáik, de ennek ellenére kedvelte őket a közönség. Mindegyikünknek volt valami nagy hibája, de emberiek voltunk, és ezért szerethetők.

- tette hozzá Tilton.

A Dallas 1978-tól 1991-ig futott, 14 évadon át. Négy Emmy-díjat kapott a sorozat, amely a tehetős Ewing család mindennapjait követte virágzó olajbizniszük ügyein keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek