Starity

Kelly Clarkson elárulta, miért maradt a házasságában annak ellenére, hogy évek óta el akart válni

2023. június 14. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő már sokkal hamarabb el akart válni, de egyvalami sokáig közbeszólt.

hirdetés

Kelly Clarkson bevallotta, utólag visszanézve sokkal hamarabb el kellett volna válnia exétől, Brandon Blackstocktól - ám az egója közbeszólt. 

Amikor benne vagy egy házasságban, azt gondolod "meg tudom csinálni". Képes vagyok rá, irányíthatom a cselekedeteimet. A reakcióimat. Képes vagyok rá, meg tudom találni a közös hangot ezzel az emberrel, el tudom érni őt. Az egód az, ami az utadban áll ilyenkor.

- jelentette ki Glennon Doyle podcastjében.

Clarkson hozzátette, az ő szülei is elváltak, és nem akarta, hogy a gyerekei hozzá hasonlóan fájdalmasan éljék meg a dolgot. De egy idő után úgy érezte, "önzőnek kell lennie, mert a házassága határokat szabott neki."

Egy idő után soha nem gondolsz magadra, és őszintén, néha nagyon fontos volt, hogy önző legyek, mert ez nagyon ritkán fordul elő. Gyerekkorom óta belém égett, hogy nagyon szolgálatkész legyek. Nehéz azt mondani ezek után, hogy szükségem van bizonyos dolgokra. 

- mondta, majd így folytatta: 

Azt kell mondanom, hogy a válás óta sokkal jobb anya vagyok. Mert azt gondolom, hogy ha őszinte vagy magaddal, akkor képes vagy erre másokkal is.

Clarkson 2020-ban adta be a keresetet, de csak két év múlva tudtak megegyezni exével: bármennyire is igyekezett az énekesnő, nem sikerült elkerülni a sárdobálást.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek