Starity

Palvin Barbi elárulta, Magyarországon lesz az esküvője!

2023. június 15. 22:10   |   Szerző: Four

A modell nemrég interjúban árulta el, hogy úgy tervezi, itthon tartja a lagzit.

hirdetés

Palvin Barbi és Dylan Sprouse hivatalosan is bejelentette, hogy jegyesek! A két híresség a V Magazine hasábjain, egy különleges fotósorozattal erősítette meg a hírt, hogy hamarosan lagzijuk lesz (Cole, Dylan öccse készített velük interjút).

Habár azt egyelőre nem tudni, hogy mikor, de annyi biztos, hogy Magyarországon lesz az esküvő - Barbi ugyanis tradicionális ünnepséget szeretne.

Izgatott vagyok, hogy megmutathatom ezt az oldalamat is, és megismertethetem a kultúrámat, a helyeket, ahol felnőttem, ahova jártam. Úgy érzem, ezzel sokan még jobban megismernek majd. Elképzelhetetlen volt, hogy ne Magyarországon legyen az esküvőm, a szüleim "megöltek" volna.

- jelentette ki a modell.

Óriási esemény lesz, most fognak először találkozni a szüleink. Nem csak azért vagyok izgatott, mert imádom az esküvői hagyományokat, hanem mert Cole és én egy nagyon kis családból származunk. Barbara viszont elég nagy családdal rendelkezik, úgy bánnak vele, mint egy kis hercegnővel, és szerintem nagyon különleges dolog lesz látni ezt a saját hagyományaikkal. Emiatt igazán várom, és azt is, hogy te is lásd Magyarország azon részeit, amelyeket Barbi megmutatott nekem - mert egy gyönyörű ország.

- mondta Dylan a testvérének, aki a tanúja lesz a nagy napon.

Barbara elárulta, nem idegeskedik az esküvő miatt:

Azt hiszem, az eljegyzés jobban stresszelt, mint az esküvő. A férfiaknak van idejük felkészülni a lánykérésre - Dylan például hét hónappal a nagy kérdés előtt megvette a gyűrűt -, de bennem akkor tudatosult az egész.

- mondta, és hozzátette, "már akkor tudta, hogy hozzá akar menni a színészhez, amikor elkezdtek randizni."

Dylan viszont leginkább az első tánc miatt aggódik:

Őszintén, elég ideges vagyok a tánc miatt, a koreográfia miatt. Nem vagyok egy jó táncos.

- viccelődött a híresség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek