Starity

Itt vannak az első jelenetfotók A Bridgerton család harmadik évadából

2023. június 18. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Tegnap zajlott a Netflix eseménye, a TUDUM. A Bridgerton család képeket hoztak nyilvánosságra, de premierdátum még nincs.

hirdetés

2023. június 17-én a Netflix rajongói először vehettek részt személyes Tudumon, miután a virtuális eseményt két éven keresztül csak online tartották meg. A brazíliai São Paulóban több ezren gyűltek össze,  és további közel 74 000-en nézték az élő közvetítés.

Vendég volt, A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja. Valamint bemutattak néhány hivatalos fotót is, amelyeken Pen és Colin látható a Bridgerton közelgő évadából. 

Coughlan így fogalmazott Peneloperól: 

Mindig azt mondom, hogy az első évadban „lány”, a másodikban „nem lány, de még nem nő”, idén pedig már „nő” lesz. Tehát ezúttal nővé válik.

Luke Newtonnal pedig nagyon szeretett együtt dolgozni. 

Luke és én együtt osztoztunk ezen a tapasztalaton, ami nagyszerű volt, mert ő olyan ember, aki teljesen megérti, min mész keresztül, és egyfajta egységes frontot tudunk alkotni a dolgokban. Meg tudjuk beszélni azokat a jeleneteket, amik miatt idegesek vagyunk, vagy bármi mást. Nyilvánvaló, hogy már a kezdetek óta vannak közös jeleneteink, de ez most határozottan más

- mondta Coughlan. 

via Shondaland

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek