Starity

Meglepő, melyik felvétel miatt kapja Tom Holland a mai napig a legtöbb dicséretet

2023. június 19. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség szerint az akkori alakítása nyűgözte le legjobban a rajongóit.

hirdetés

Habár Tom Holland számos közönségkedvenc produkcióban szerepelt már, mégsem a filmekben nyújtott alakítása miatt kapja a legtöbb pozitív visszajelzést a rajongóktól. 

A híresség a The Hollywood Reporternek bevallotta, hogy egy 2017-ben elvállalt rövid szereplés volt az, ami mostanáig mély nyomot hagyott a fanokban: a Lip Sync Battle című műsorban táncolt a Singin' in the Rain új változatára, majd pedig Rihanna "Umbrella" című számára. (A műsorban egyébként épp jelenlegi szerelmével, Zendayával versenyzett.)

A profin elsajátított koreográfia miatt Holland szerint ma is rengeteg bókot kap. 

Tetszik, hogy mély nyomot hagyott az emberekben, nagyszerű volt. Az életem akkoriban kezdett megváltozni. Megjelent a Pókember: Hazatérés, kezdett felfelé ívelni a karrierem. Kaptam ajánlatokat, és akkor először volt, hogy el is utasítottam néhányat. Producerekkel, rendezőkkel találkoztam, egyedül utaztam Los Angelesbe. Végre mondhattam, hogy "hozhatom a barátaimat?" Mire ők azt válaszolták: "Persze."

- emlékezett vissza, majd így folytatta:

Keményen dolgoztam a karrieremen, folyton agyaltam rajta, mit vállaljak el és mit ne, mikor és hogyan. Az összes filmemre nagyon büszke vagyok, erre a Lip Sync Battle az, amire a legtöbb dicséretet kapom. 

- nevetett, és hozzátette, ma már nem vállalná el:

Ma már egyáltalán nem látnátok ilyesmiben. De csak azért, mert nem akarok elvállani egy olyan műsort, amit nem muszáj. Akkor inkább elmegyek golfozni, élem a magánéletem.

- jelentette ki.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek