Starity

Apák napja: megható poszttal köszöntötte Bruce Willist családja

2023. június 19. 21:09   |   Szerző: Four

Emma Heming Willis és Demi Moore szupercuki posztban köszönték meg Beuce-nak ahogyan neveli a gyerekeiket.

hirdetés

Több híresség, például Demi Moore és Emma Heming is köszöntötte az édesapákat Apák napja alkalmából. Bruce Willis exe és jelenlegi felesége megható poszttal köszönte meg a színésznek a sok törődést és szeretetet, amelyek lányai kapnak tőle. 

Örökké hálás leszek neked BW, hogy ezt a három gyönyörű lányt adtad nekem. Nagyon szeretjük a mi lányos apukánkat! Boldog Apák napját!

- írta Moore. 

A színésznő 1987 és 2000 között volt Willis felesége, három lányuk van, a 34 éves Rumer, a 31 éves Scout és a 29 éves Tallulah.

Majd Willis jelenlegi felesége, Emma is megosztotta gondolatait:

Apák napja alkalmából elgondolkodtam azon, milyen mély tiszteletet érzek Bruce iránt, ahogy nézem, hogyan neveli a gyerekeinket. Lehet, hogy nem túl megszokott, de amit tanít, az generációkon fog átívelni. Feltétel nélküli szeretet, kedvesség, erő, együttérzés, türelem, nagylelkűség, álhatatosság. Boldog Apák napját a legnagyszerűbb apának akit ismerek, aki mindig az ajándék lesz, aki örökké ad a családunknak.

Heming 2009 óta Bruce felesége, két közös gyermekük van, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn. Utóbbi az édesanyja szerint nagyon megható dologgal próbált gondoskodni Willisről.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek