Starity

Taylor Swift arra kéri a rajongóit, hogy ne zaklassák John Mayert

2023. június 25. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift arra kéri a rajongóit, hogy ne akarják megvédeni John Mayertől, már túl lépett rajta. A Dear John ismételt kiadása csak a zenéről szól.

hirdetés

A közelgő Speak Now (Taylor's Version) című kiadványa alkalmából Taylor Swift a The Eras turnén a rajongókat a Dear John akusztikus előadásával lepte meg.

Azt reméltem, hogy megkérhetlek benneteket, hogy miközben az album megjelenéséhez közeledünk, szeretném, ha ez a kedvesség és szelídség kiterjedne az internetes tevékenységeinkre is

- mondta az énekesnő a szombati, június 24-i minneapolisi koncertjén, miután áradozott a rajongói újonnan kötött barátságairól, amelyek a zenéje iránti közös szeretetük miatt jöhettek létre. 

Swift - aki Speak Now című lemezének újrafelvett változatának jövő hónapban esedékes megjelenésére készül - tovább magyarázta, hogy miért veszi újra elő régi lemezeit.

Azért adom ki ezt most, mert a saját zenémet akarom birtokolni, és úgy gondolom, hogy minden művésznek, aki szeretné birtokolni a zenéjét, ezt meg is kell tennie. Ezért adom ki ezt az albumot. 33 éves vagyok. Nem érdekel semmi, ami 19 éves koromban történt velem, kivéve a dalokat, amiket írtam. [...] Szóval, azt próbálom elmondani nektek, hogy nem azért adom ki ezt az albumot, hogy ti menjetek és érezzétek szükségét, hogy megvédjetek az interneten valakivel szemben, akiről úgy gondoljátok, hogy 14 millió évvel ezelőtt írhattam a dalt

- magyarázta.

Miután Swift befejezte a beszédét, belekezdett a Dear John új verziójába. Az eredetileg 2010-ben megjelent dalt sokak szerint a John Mayerrel folytatott románca ihlette.

via US Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek