Starity

A fiatalság titka a mezoterápia?

2023. június 24. 22:10   |   

Az örök fiatalság titkát régóta kutatja az ember, és napjainkban még nagyobb jelentősége van a megőrzésének, ezt szolgálják a különféle szépészeti és kozmetikai kezelések is, mint például a mezoterápia, ami az egyik legmodernebb fiatalító és regeneráló kezelés, amellyel biztonságosan eltüntethetőek a ráncok, a cellulitisz, a striák, valamint eredményesen kezelhető a hajhullás.

hirdetés
A fiatalság titka a mezoterápia?

Kétféle változata ismert: az orvosi vagy tűs, valamint a tű nélküli, lézeres mezoterápia, amellyel kozmetikusok is foglalkoznak. Mindkét kezelés hosszan tartó hatást garantál, és más bőrfiatalító eljárásokkal is kombinálható. A tartós eredmény érdekében kezelés sorozatot érdemes végezni, illetve a hatékonyság érdekében ismétlő kezelésekre is szükség lehet.

Kinek ajánlott a mezoterápiás kezelés?

A kozmetikai, bőrfiatalító kezelésekhez számos professzionális márka kínál különféle árkategóriában készítményeket. A BCN mezoterápiás gél és krém a kezelések utáni otthoni bőrápoláshoz nyújt segítséget. Az idő előrehaladtával, már 25 éves kortól felgyorsulnak a bőröregedéssel járó folyamatok, előkerülhetnek az apró ráncok, és sokaknál a hajhullás problémája is felmerülhet, valamint a bőr is veszíthet a rugalmasságából, de megjelenhetnek a további zavaró tényezők is: a cellulites, striás bőr.

A mezoterápia nagy előnye, hogy hatékony és tartós, ugyanakkor sokak számára elérhető, ugyanis árban kedvező kezelésről van szó. A tudatos bőrápolás részeként, ha időben vennéd fel a harcot az öregedéssel, akkor már megelőzésként is igénybe vehető, de annak is látványos megoldást garantál, aki az utolsó utáni pillanatban talál rá erre a megoldásra.

Hogyan hat a mezoterápia?

A kezelés a bőr regenerációját fokozza, serkenti a kollagéntermelést, fokozza az anyagcserét. A kezelőfej a bőr mélyebb hámrétegbe hatolva képes bevinni a koncentrált hatóanyagokat, így azok ott hatnak, ahol szükség van rájuk, javítja a bőr tömörségét, elaszticitását, biológiai bőrfiatalítását. A kezelést végző szakember orvosi tisztaságú, minőségi hatóanyagokat juttat a bőrbe.

A beavatkozás hatása, tartóssága otthoni arcápolókkal fokozható, valamennyi készítmény paraffin- és ásványiolaj-származék és illatanyag- és parabénmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.

A mezoterápia előnyei

Vedd fel a harcot a bőr öregedése ellen, amikor elérkezik az ideje, de addig is tegyél meg mindent a megfelelő és hatékony bőrápolásért! Egyénfüggő, hogy kin mikortól lesz látványos a kivétel nélkül mindenkit érintő öregedés, részben a genetika, részben az életmód, a táplálkozás, illetve a stressz szintje határozza meg.

A professzionális kozmetikai kezelések, így a mezoterápia is képes a kedvezőtlen folyamatok látványos lassítására, eredményesen alkalmazható az arcbőr, a dekoltázs, illetve a kézfej bőrének feszesítésére, a narancsbőr és a stria eltüntetésére, továbbá a fejbőr problémáinak, például a hajhullásnak a kezelésére, és mindezt mellékhatások nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek