Starity

Minnie Driver szerint ezt a fura dolgot csinálta Nicolas Cage egy repülőn

2023. június 28. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerint egy nagyon fura dolgot csinált a színész, amikor egy repülőn volt.

hirdetés

Minnie Driver elmesélt egy régi történetet Nicolas Cage-ről: a híresség kapcsán akkor merült fel a sztori, amikor egy nő leírta, hogy az esküvője napján a hotel menedzsere megkérdezte, átadná-e a lakosztályát egy meg nem nevezett celebnek, aki hosszú időre kivenné.

Miután a nő nemet mondott, a hotel körül meglátta Nicolast - innen következtetett arra, hogy a színész tartott igényt a lakosztályra. A nő szerint Cage megpróbálta "tönkretenni a lagzijukat" - erre reagálva mesélte el a következőt Driver:

Egyszer ugyanazon a repülőn voltam, mint NC és a fia - egy másik hely is le lett foglalva a nevükben a fia képzeletbeli barátjának. 

- írta driver a kommentszekcióban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Cage melyik fiáról volt szó: a 17 éves Kal-Elről vagy a 32 éves Westonról, mindenesetre a színész menedzsmentje tagadja a fentieket. 

Webster 1990-ben született a színész exétől, Christina Fultontól, Kal-El pedig 2005-ben, Alice Kimtől.

2022 szeotemberében a színész ismét apa lett: Riko Shibata világra hozta kisláyukat, August Francescát. (A híresség 2021-ben vette feleségül Rikót, és ez az ötödik házassága: korábban Erika Koike és Lisa Marie Presley is a felesége volt.)

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek