Starity

Melanie Lynskey szívszorító levélben búcsúzott Julian Sandstől

2023. június 30. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő megható levelet írt, elárulta, nagyon jóban voltak hosszú évekig.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy hivatalosan is halottnak nyilvánították Julian Sandst - a 65 éves színész januárban tűnt el a Los Angeles-i San Gabriel-hegységben, és csak most találták meg a maradványait. 

Sandstől rajongói és kollégái mellett többek között Melanie Lynskey is búcsút vett: a híresség Instagramon árulta el, hogy hosszú ideig nagyon szoros barátság fűzte Sandshez.

A Rózsa vére forgatásán találkoztunk, 2000-ben. A Szoba kilátással egy olyan film, amelyet tucatszor megnéztem, és imádtalak benne. Olyan ideges voltam, alig tudtam hozzád szólni. Amikor végre elmondtam, mit is jelentett nekem a film, sokkolt a szerénységed, az alázatosságod, minden nagyzolás hiánya. Úgy éreztem, számodra is olyan különleges az alkotás, ugyanakkor munka is volt, egy az ekletikus, érdekes szerepek hosszú sorából, amelyekért mind nagyon hálás voltál. 

- írta Lynskey és hozzátette, "nagyon gyorsan összebarátkoztak", Sands sokszor ajándékokkal halmozta el, könyveket, cédéket vett neki, és egyszer elvitte őt az operába, amikor megtudta, hogy a színésznő még nem járt ott. 

Kedves voltál, türelmes és hihetetlenül szórakoztató. Egy idő után már nem tartottuk a kapcsolatot, de sosem felejtettem el a kedvességedet, és téged sem foglak. Részvétem a családodnak és a szeretteidnek.

- búcsúzott Melanie.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek