Starity

Tom Holland bevallotta, hogy megszállottja volt az alkoholnak

2023. július 11. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Tom Holland a józanság felé vezető útjáról beszélt, és arról, hogyan jött rá, hogy alkoholproblémája van.

hirdetés

Tom Holland májusban hozta nyilvánosságra, hogy egy éve és négy hónapja józan, hozzátéve, hogy ez volt élete egyik legnehezebb feladata. Hétfőn Jay Shetty podcastjében jelent meg, ahol nyíltan beszélt arról, hogy rájött, mennyire függő volt, miután részt vett a száraz január kihívásban.

Nem ébredtem fel egy nap, és nem mondtam azt, hogy »felhagyok az ivással«. Csak mint sok britnek, nekem is volt egy nagyon-nagyon piás decemberem, karácsonykor, pihentem, sokat ittam

- mesélte, hozzátéve, hogy "mindig is sokat tudott inni", és ezt szerinte anyai ágon örökölte.

Úgy döntöttem, hogy januárra felhagyok vele, csak megakartam csinálni a száraz januárt, de állandóan arra gondoltam, hogy igyak egyet

- vallotta be Holland.

Csak erre tudtam gondolni. Ébredéskor is ezen gondolkodtam. [...] És ez nagyon megrémített

- folytatta.

Arra gondolmtam: »Hűha, talán egy kicsit alkoholfüggő vagyok«, úgyhogy úgy döntöttem, hogy megbüntetem magam, és azt mondom, hogy februárban se iszok, két hónap szünetet tartok. Ha két hónapot kihagyok, akkor bebizonyíthatom magamnak, hogy nincs problémám.

Holland hozzátette, hogy eltelt a két hónap, és ő "még mindig nagyon küzdött, nem tudtam társaságban lenni, úgy éreztem, hogy nem tudtam elmenni a kocsmába és meginni egy limonádét, nem tudtam elmenni vacsorázni, nagyon, nagyon küzdöttem, és kezdtem aggódni, hogy alkoholproblémáim vannak".

Miután eltelt a két hónap, úgy döntött, hogy további három hónap szünetet tart a születésnapjáig, június 1-jéig.

Hozzátette, hogy miután kibírta a születésnapijáig sokkal boldogabb lett az élete. Ennyi alkoholmentes idő után jobban aludt, jobban megoldotta a problémákat, "a forgatáson elromló dolgokat, amelyek normális esetben kiakasztanának, könnyebben tudtam kezelni". Egészségesebbnek és fittebbnek érezte magát. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek