Starity

50 éves lett Brian Austin Green, romantikus levélben köszöntötte szerelme

2023. július 20. 16:04   |   Szerző: Four

A színészt többek között szerelme, Sharna Burgess is felköszöntötte Instagramon.

hirdetés
50 éves lett Brian Austin Green, romantikus levélben köszöntötte szerelme
Fotó: https://hu.depositphotos.com/

Brian Austin Green 50 éves lett: a hírességet táncos szerelme, Sharna Burgess köszöntötte a kerek évforduló alkalmából, és több családi fotót is posztolt.

Kérdés nélkül te vagy a legkedvesebb, leghűségesebb, legnagylelkűbb és általában véve a legjobb ember, akivel valaha találkoztam. (..) Te az a partner vagy számomra, akiről azt hittem, hogy csak a naplóbejegyzéseimben létezhet. Az élet nélküled is egész jó volt, de veled? Egy álom. Az én álmom, minden, amit kérhettem és kívánhattam, már itt van, valódi és igaz.

- írta , majd így folytatta:

Az élet veled és a családunkkal a legkönnyebb dolog, amit valaha csináltam, és őszintén nem úgy érződik, hogy ez az első körünk. Mi már csináltuk ezt valamikor, ezt már akkor tudtam, amikor először találkoztunk. (...) Boldog születésnapot az én emberemnek, az egyetlenemnek, a legjobb barátomnak és a gyerekem apjának. 50 vagy, szexibb mint valaha, és nem tudom leírni, mennyire szeretlek. Remélem a következő ötvenet együtt töltjük, mert minden csak most kezdődik el. 

- írta Sharna. 

A két híresség azt követően jött össze, hogy Green és Megan Fox szakított (a színésznőtől három gyermeke született. Burges és Green egy közös gyermeket nevel, az egyéves Zane-t.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek