Starity

Sinead O'Connor vitába keveredett Miley Cyrusszal

2023. július 30. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Sinéad O'Connor ismert volt a szókimondásó stílusáról, egyszer Miley Cyrusszal is vitába keveredett. A korábbi nyílt levele terjed a neten.

hirdetés
Sinead O'Connor vitába keveredett Miley Cyrusszal
Fotó: YouTube / Miley Cyrus

Sinéad O'Connor, ír énekesnő halálát szerdán a családja erősítette meg, miután órákkal korábban megtalálták a londoni házában. 

Az internet most felkapta a korábbi botrányait, például egy nyílt levelet, amit Miley Cyrusnak írt még 2013-ban és a honlapján tett közzé. Miután megjelent Cyrus Wrecking Ball című slágeréhez készült, gyorsan népszerűvé váló klip, az akkor 20 éves énekesnő a Rolling Stone magazinnak elmondta, hogy O'Connor Nothing Compares 2 U (1990) című dalához készült anyagából merített ihletet.

Válaszul O'Connor írt Cyrusnak, hogy nem "'menő meztelenül és kalapácsokat nyalogatva szerepelni a videóiban", és hogy valójában a zeneipar kihasználja őt. (A teljes levelet angolul itt olvashatod el.)

Cyrus úgy reagált a levélre, hogy megosztotta O'Connor tweetjeit, melyekben megpróbált egy pszichiátriai kezelőintézetet találni, a poszthoz pedig a mentális egészségét kétségbe vonva azt írta: "Mielőtt Amanda Bynes... ilyen volt...", utalva Bynes 2013-as mentális összeomlására. Hozzátette, hogy nem ér rá, hogy az O'Connornak nyílt levelet írjon, mert éppen az SNL-ben lép fel. O'Connornak nagyon rosszul esett, hogy Cyrus a mentális problémáival gúnyolta, amit szóvá is tett utána. 

Ma két éve írt tweetjeimet tetted közzé, amelyeket akkor írtam, amikor rosszul voltam, és segítséget kértem, hogy úgy tűnjenek, mintha frissek lennének. Ezzel kigúnyoltál engem és Amanda Bynest, amiért mentális egészségügyi problémákkal küzdöttünk, és segítséget kértünk.

via Metro.co.uk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek