Starity

Három táncosa zaklatással vádolja Lizzot - bíróság elé kerülhet az énekesnő

2023. augusztus 02. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Lizzo pernek néz elébe, három táncosa szexuális zaklatással és toxikus munkakörnyezet teremtésével vádolja az énekesnőt.

hirdetés
Három táncosa zaklatással vádolja Lizzot - bíróság elé kerülhet az énekesnő
Fotó: hu.depositphotos.com

Lizzo ellen három táncosa a turnéjáról keresetet nyújtott be. Azt állítják, hogy szexuális zaklatást követett el ellenük és toxikus munkahelyi környezetet teremtett, beleértve azt is, hogy nyomást gyakorolt rájuk, hogy megérintsenek meztelen táncosokat egy szexshow-n. Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez különböző dolgokkal, többek között faji és vallási diszkriminációval vádolják Lizzót és az általa vezetett BIG Grrrl Big Touring Inc.-t.

Azt állítják, hogy Lizzo nyomást gyakorolt ​​a táncosokra, hogy vegyenek részt egy szexshow-n Amszterdam Vörös lámpás negyedében, majd rávette őket, hogy hozzáérjenek a meztelen előadókhoz, valamint meg kellett fogniuk a szexuális segédeszközöket is. 

Lizzo [...] nyomást gyakorolt ​​Ms. Davisre, hogy érintse meg a klubban fellépő egyik meztelen nő melleit

- áll a keresetben. 

Ezenkívül az énekesnő állítólag a szüzességükről kérdezgette őket és az orális szexet szimuláltatott velük egy banánnal. 

A periratok azt is állítják, hogy Lizzo „felhívta a figyelmet” egy táncos súlygyarapodására, állítólag azt a benyomást keltette, hogy Arianna Davisnek „meg kell magyaráznia a súlygyarapodását és intim, személyes részleteket kellett elárulnia az életéről, hogy megtarthassa az állását."

A táncosok ügyvédje, Ron Zambrano így nyilatkozott:

Ahogy Lizzo és menedzseri csapata a fellépőikkel viselkedik ellentmond mindennek, amit nyilvánosan képvisel.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek