Starity

Jamie Foxxot zsidók elleni uszítással vádolják - reagált a színész

2023. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jamie Foxxot antiszemitizmussal vádolják, miután megosztott egy posztot Jézusról. Sokan szerint a zsidók elleni gyűlöletet gerjesztette.

hirdetés

Jamie Foxx sokak ellenszenvét kiváltotta, miután pénteken megosztott egy Jézus Krisztusról szóló Instagram-posztot, amelyről sokan úgy vélték, hogy a zsidók elleni gyűlöletet terjeszti. Az azóta törölt posztban ez állt:

Megölték ezt a Jézus nevű fickót... Mit gondolsz, mit fognak veled csinálni?! #fakefriends #fakelove

Az egyik kritikus válasz így szólt:

Zsidó szószóló vagyok, aki harcol az antiszemitizmus ellen. Jamie Foxx posztja egy borzalmasan antiszemita üzenet volt, amely a klasszikus vérvádban és a zsidóellenes összeesküvés-elméletben gyökerezik.

Egy másik egyetértett:

Látni, hogy valaki, mint Jamie Foxx antiszemita tartalmakat posztol, szomorú emlékeztető arra, hogy a zsidók nem tudnak csak úgy létezni, mint a legtöbb ember. Mindig lesznek emberek, akik gyűlölnek minket.

A színész végül bocsánatot kért a posztja miatt, valamint elmagyarázta, hogy hogyan értette a sorait, nem akart a zsidókra utalni. 

Szeretnék bocsánatot kérni a zsidó közösségtől és mindenkitől, akit megsértettem a posztommal. Most már tudom, hogy a szóhasználatom sértő volt, és sajnálom. Soha nem ez volt a szándékom. Tisztázzuk, hogy elárult egy hamis barátom, és ezt értettem az "ők" alatt, semmi többet. Csak szeretet van a szívemben mindenki iránt

- írta, majd hozzátette.

Szeretem és támogatom a zsidó közösséget. Elnézést kérek mindenkitől, aki megsértődött. Semmi mást nem szeretnék üzenni, csak szeretetet mindig.

Via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek