Starity

Harry herceg és Meghan Markle romantikus vígjáték producerei lesznek

2023. augusztus 08. 22:10   |   Szerző: Four

A herceg a színésznő egy romantikus regény filmváltozatát fogja elkészíteni Netflixre.

hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle ezúttal romcommal próbálkozik: miután Markle gyerekeknek szóló animációs meséjének ötletét elvetette a Netflix, illetve a Spotify-jal megkezdett együttműködés is kudarcba fulladt, a Daily Mail forrásai szerint a pár minden szalmaszálat megragad, hogy javítsanak az imidzsükön. 

A magazin szerint Carley Fortune: "Meet Meet Me At The Lake" című regényének filmváltozatát fogják elkészíteni, amelynek jogdíja 3 millió fontra rúgott. 

A sussexieknek állítólag azért tetszett meg annyira a regény, mert "imádják a romantikus vígjátékokat" és sok párhuzamot találtak a saját életükkel kapcsolatban. Emellett Torontóban játszódik a történet, a város pedig nagyon kedves mindkettejük szívének.

A hírt a könyv írója, Carley Fortune is megerősítette:

Örömmel jelentem be, hogy a Netflixszel és az Archewell Productionsszel karöltve alkotjuk meg a Meet Me at the Lake filmváltozatát. Will és Fern szerelmének története nagyon kedves nekem, és nem is tudnék elképzelni ennél tökéletesebb együttműködést. 

- írta. Fortune egyébként nagy rajongója Harry és Meghan párosának: az esküvőjük napján hajnalban kelt, hogy élőben nézhesse végig a királyi ceremóniát.

A regény alaptörténete a hivatalos szinopszis szerint a következő:

"Fern Brooksbanks egy véletlen találkozásnak köszönhetően megismerkedik Will Baxterrel, akivel 24 felejthetetlen órát tölt együtt a húszas évei elején. Habár az időzítés rossz, a kémia tagadhatatlanul működött kettejük között: megosztották egymással minden titkukat és álmukat, és egyezséget kötöttek, hogy egy év múlva találkozni fognak. Fern megjelent. Will nem. 32 évesen Fern élete egyáltalán nem úgy alakul, ahogy eltervezte - az édesanyja panzióját üzemelteti, amelynek menedzsere épp az exbarátja. Meglepetésére azonban Will 9 év múlva visszatér és ajánlatot tesz neki - a lány ekkor viszont már alig ismer rá az egykoron idealista, művészlélek srácra, akivel évekkel ezelőtt összefutott."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek