Starity

Charlize Theron kaszkadőre feleségül ment Chris Hemsworth kaszkadőréhez!

2023. augusztus 09. 20:08   |   Szerző: Four

A két sztár dublőre egymásra talált, több netfixes produkcióban is szerepeltek.

hirdetés

Igazi mesébe illő, hollywoodi történet kerekedett Charlize Theron és Chris Hemsworth kaszkadőrének találkozásából. Aurélia Agel Howell és Justin Howell a "Halo" című sorozat forgatásakor ismerkedett össze, és annyira egymásba habarodtak, hogy rövidesen egybekeltek.

Nem könnyű együtt lenni egy kaszkadőrrel, de mivel mindketten ugyanazt a szakmát választottuk, ismerjük a kihívásokat. Átérzed a másik problémáit és azonosulni tudsz az őrült időbeosztással.

- mesélte a 25 éves lány.

Aurélia, aki többek között a hamarosan érkező A halhatatlan gárda 2., a Halálos iramban 10, a Fekete özvegy és a John Wick 4 című filmekben is közreműködött, eleinte egyáltalán nem ezt a szakmát képzelte el magának.

18 évesen Dél-Franciaországban kezdett el tanulni egy főzőiskolában, de három év múlva rájött, hogy a harcművészetekben sokkal inkább otthonosan mozog. Olyannyira, hogy taekwondóból például fekete övet szerzett.

Két évig tréningeztem kaszkadőrnek, és ekkor még csak Franciaországban forgattam. Az első külföldi filmem A galaxis őrzői 3. volt, Karen Gillan kaszkadőre voltam.

A film végül bebetonozta Aurélia hollywoodi karrierjét, és azóta a leghíresebb produkciókban kapott munkát. De nem fenékig tejfel ez a foglalkozás sem: a rengeteg utazás miatt alig látja a családját, és benne van a pakliban egy-egy súlyosabb sérülés is.

Nagy áldozat ez, de én igazán élvezem. Boldog vagyok, mert a szenvedélyem a munkám.

- mesélte.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek