Starity

Britney Spearst nem nagyon érdekli, hogy férje beadta a válókeresetet

2023. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnőről nemrég írtuk meg, hogy válik tőle a férje: kiderült, ő hogy reagált.

hirdetés

Britney Spears férje, Sam Asghari ma adta be a válókeresetet mindössze egy év házasság után, ám az énekesnőt úgy tűnik, ez nem igazán rengette meg. 

Spears ugyanis a hír kirobbanása után nem sokkal arról posztolt, hogy lovat szeretne venni magának:

Hamarosan veszek egy lovat!! Akkora a választék, hogy nehéz a döntés!! Egy Sophie nevű ló és egy Roar nevű ló??? Nem tudok dönteni!!! Csatlakozzak a lovassághoz és tegyek fel egy pink cowboykalapot??? Akárhogy is, szerintem megtaláltam az igazit Roarral!!

- írta.

Spears házasságáról már egy ideje pedzegették, hogy romokban van, sőt, a TMZ dokumentumfilmje szerint volt, hogy tettlegességig fajult Asghari és az énekesnő között a vita. 

Sam állítólag Spears hűtlensége miatt adta be a válókeresetet, és már azt is tudni lehet, hogy a fitneszedzőből lett színész megfenyegette az énekesnőt, hogy kínos információkat fog kiszivárogtatni róla, ha nem hajlandó újratárgyalni a házassági szerződésükben leírtakat.

Britney harmadjára válik: 2004-ben feleségül ment gyerekkori szerelméhez, Jason Alexanderhez, akitől 55 óra múlva elvált. Aztán egykori háttértáncosához, Kevin Federline-hoz ment hozzá még abban az évben, és két gyermekük született, a 17 éves Preston és a 16 éves Jayden. Federline és Spears 2007-ben vált el. 

Sam és Britney 2016-ban, az énekesnő "Slumber Party" című számának klipforgatásán találkozott, és 2022-ben házasodtak össze. 

Fotó: britneyspears/Instagram

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek