Starity

Óriási átverés: egy évig azt hitte egy kentucky-i lány, hogy a Stranger Things sztárjával jár

2023. augusztus 18. 04:04   |   Szerző: Four

Egy évig azt hitte, hogy Dacre Montgomeryvel levelezget, kiderült, hogy verte át a csaló.

hirdetés

Nem mindennapi esetre lett figyelmes a Daily Mail: egy Kentuckyból származó egyedülálló anyuka, McKala egy éven keresztül abban a hitben élt, hogy titkos kapcsolatot folytat a Stranger Things sztárjával, Dacre Montgomeryvel. 

McKala bármit hajlandó volt megtenni, hogy a férfival legyen, és hosszú ideig egyáltalán nem volt gyanús számára, hogy élőben sosem találkozott az illetővel, sőt, még telefonon sem beszéltek, csakis üzenetben. 

Csak miután többezer dollárt küldött a férfinak, akkor kezdett el aggódni és akkor fordult segítségért a "Catfished" című YouTube-szériához. 

McKala egy online művészeti fórumon találkozott a rejtélyes idegennel, miután szétköltözött saját bevallása szerint toxikus férjével. Rögtön megtalálta a közös hangot az idegennel, aki azt állította, ő Dacre - meglepő módon McKala egyik kedvenc színésze.

Az elején gyanakodtam, amíg el nem kezdett olyan dolgokat csinálni, amik arra utaltak, hogy ő Dacre. 

- nyilatkozta az asszony a Catfishednek.

A valódi Dacre már hat éve kapcsolatban él modell barátnőjével, Liv Pollockkal, ám a személy, akivel McKala beszélt, azt állította a színész nevében, hogy Liv mellett nem boldog.

Néhány hónap után elkezdett panaszkodni a partnerére, azt mondta, hogy állandóan irányítani akarja őt és hogy soha nem teheti azt, amit szeretne. Liv mindig ott van vele, mindent felügyel. Átéreztem a helyzetet, mert az exférjem is ilyen volt. 

-  mondta.

Hónapokig tartó üzenetváltás után az ál-Dacre bevallotta McKalának, hogy gyengéd érzéseket táplál iránta, és megkérte, hogy legyen a barátnője. 

Azt mondta, hogy titokban kell tartanunk, mert még mindig Livvel van.

McKala szerint a férfi azt állította, hogy már hat hónapja szakított Livvel, és csak a látszat kedvéért vannak még együtt. És amikor az asszony lecsekkolta Dacre és Liv hivatalos Instagramját, azt gondolta, az, hogy két éve nem posztoltak közös  képet, azt jelenti, hogy tényleg szakítottak. 

Dacre nem posztolt a barátnőjéről, és Liv sem róla. Az egyetlen dolog, amit az utolsó két évben láttam... Liv rakott ki valamit az ötödik évfordulójukon.

- mondta.

A Catfished csapata kihangsúlyozta, komoly intő jelnek számít, hogy egy év eltelt anélkül, hogy akár telefonon beszéltek volna. McKala egyetértett azzal, hogy ez valóban aggályos volt, de úgy gondolta, azért lehetett, mert "Liv irányította a férfit és minden mozdulatát ellenőrizte".

Az ál-Dacre ezek után ultimátumot adott az asszonynak és arra kérte, válasszon közte és a férje között, amelynek hallatán McKala "nem is gondolkodott, hogy ki mellett döntsön, olyan egyértelmű volt számára".

Aztán a Stranger Things negyedik évadának premierje előtt a férfi azt üzente neki, hogy "nézze meg a negyedik epizódot". (Abban a részben tér vissza Dacre.)

Következő nap megjelent a sorozat, és Dacre szerepelt abban az epizódban. Azt gondoltam, ki tudhantá ezt, ha nem ő?

- mondta az asszony, és arra is emlékezett, hogy az illető verseket is küldött neki, nagyon hasonlóakat a valódi Dacre költeményeihez, a színésznek ugyanis megjelent már egy verseskötete.

McKala ezeket látva úgy gondolta, hogy tényleg a színésszel beszél, így aztán természetesnek vette, hogy anyagi segítséget nyújt az illetőnek, aki úgy tűnt, bajban van.

Mire feleszméltem, már 100, 200 dolláros ajándékutalványokat küldtem neki.

McKala szerint a férfi áron alul eladta az utalványokat némi zsebpénz reményében, az asszony pedig sajnálatos módon körülbelül 10 ezer dollárnyi összeget küldött neki. 

Szerinte az ál-Dacre azzal az indokkal kért tőle pénzt, hogy a barátnője kontrollálja az anyagiakat, ő pedig nem fér hozzá a keresetéhez. 

A Catfished információi szerint azonban a valódi Dacre epizódonként 150 ezer dollárt kapott a Stranger Thingsben nyújtott alakításáért és sermmi jelét nem találták annak, hogy Liv és a színész szakítottak: együtt jelentek meg számos vörös szőnyeges eseményen.

További nyomozás után kiderült, hogy az illető amiben csak lehetett, hazudott McKalának: még az állítólag általa készített lasagna fotóját is egy Martha Stewart recept képei közül másolta be. 

McKala szíve összetört, amint rájött, hogy egy csalóval van dolga, de hálásnak érzi magát azért, hogy kiderült az igazság.

A szerelem őrült, valószínűtlen, hülye dolgokra késztet. Ha hozzám hasonlóan félsz attól, hogy egyedül maradsz, társfüggő vagy és megfelelési kényszered van... Az ilyen csalók megérzik ezt, és pont ebből táplálkoznak.

- összegezte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek