Starity

Így készült Palvin Barbi különleges esküvői cipője - videó

2023. augusztus 18. 05:05   |   Szerző: Four

Palvin Barbi Jimmy Choo cipőben fogadott örök hűséget Dylan Sprouse-nak - videó a

hirdetés

Újabb részletek derültek ki Palvin Barbi esküvői outfitjéről: a modell júliusban, Magyarországon ment hozzá Dylan Sprouse-hoz (a lagziról ide kattintva olvashatsz többet), és mint ahogy nemrég kiderült, két Jimmy Choo cipőt választott az esküvői ruháihoz.

A modell a nagy esemény előtt Londonba utazott, hogy a Jimmy Choo tervezőjével, Sandra Choi-jal együtt megálmodják a különleges cipőket.

Amikor egy ilyen darab tervezésébe belekezdünk, akkor a legfontosabb a találkozás, amelynek során megtudjuk, kinek készül a cipő és milyen az illető személyes ízlése.

- nyilatkozta Sandra.

Az esküvői ruhámnak szerettem volna valami nagyon időtlen darabot, ez egy Vivienne Westwood kreáció lesz. 

- mesélte Barbi, a tervező pedig egy egyszerű, elegáns, klasszikus cipőt javasolt a ruhához. A magassarkú extrája többek között az volt, hogy a talpára egy apró "B" és "D" betűt illesztettek, a menyasszony és a vőlegény nevének kezdőbetűit.

A lagzin viselt lazább, rövidebb ruhához Barbi egy kicsit extravagánsabb cipőt választott: a fehér klasszikus fazont megbolondították kristályokkal kirakott pántokkal. 

A modell az esküvő után így nyilatkozott:

Még mindig egy kicsit sokkhatás alatt vagyok. Istenem, olyan gyönyörű volt. Minden olyan volt, mint ahogy megálmodtam. Az esküvői ruha, a cipő, a táska, az ékszerek: minden tökéletes volt, minden úgy volt, ahogy akartam.

- áradozott, majd megköszönte Sandra Choi segítségét.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek