Starity

A csókfülke sztárja már alig várja, hogy férjhez menjen!

2023. augusztus 18. 19:07   |   Szerző: Four

Joey King minél hamarabb szeretne férjhez menni: nagyon szerelmes a színésznő.

hirdetés

Joey King tűkön ülve várja, hogy hozzámehessen szerelméhez, Steven Piethez. A színésznő a Page Sixnek vallott arról, hogy nem csak az esküvő, hanem a közös hátralevő életük gondolata is nagy örömmel tölti el.

Alig várom, hogy hozzámenjek Stevenhöz. Annyira szeretem, ő a legjobb ember, akivel valaha találkoztam. Ő a legjobb barátom. Tehát nekem ez a legfontosabb része az egésznek... az élet, amit együtt élhetünk az esküvő után. Nem csak a ceremónia. A lagzi után valaki olyannal élhetek együtt, aki a legmenőbb, a legnagyszerűbb és a legcsodálatosabb ember.

- mesélte.

Piet tavaly februárban, egy kirándulás alkalmával kérte meg A csókfülke sztárjának kezét, egy kb. 150 ezer dollár értékű gyémátngyűrűvel.

A színésznő nemrég ünnepelte a lánybúcsúját Napa Valley-ben, egy borászatban. A bulit két testvére, Hunter és Kelli szervezte:

Minden percre pontosan meg volt tervezve. Nem volt üresjárat, megittuk az összes bort. Az, hogy ennyi, számomra fontos ember eljött és hogy együtt tölthettünk egy különleges hétvégét, nagyon ritka dolog... minden pillanatot próbálok megőrizni, és értékelni, hogy a kedvenceimmel tölthettem ezt az időt.

- jelentette ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek