Starity

Kiderült, miért döntöttek így az És egyszer csak... készítői Stanford sorsáról

2023. augusztus 22. 02:02   |   Szerző: Four

Willie Garson az első évadban még szerepelt, de tragikus módon elhunyt - a karaktere viszont tovább él.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

Az És egyszer csak... első évadában a Szex és New York rajongóinak fájó búcsút kellett venniük a Stanfordot alakító Willie Garsontól - a színész 2021 szeptemberében elhunyt, a karekterét pedig azzal az ötlettel írták ki a készítők, hogy Ázsiába utazott üzleti ügyben, és ezzel együtt szakított férjével, Anthonyval (Mario Cantone).

A sorozat új évadában végleg elvarrták a szálakat: a forgatókönyv szerint Stanford Japánban marad, a válás mellett dönt és sinto szerzetesnek áll. 

A meglehetősen furcsa fordulatot így magyarázta Michael Patrick King, a sorozat egyik alkotója:

Amikor Willie meghalt, tavaly el kellett magyaráznunk egy csodálatos színész és barát halálát. És most itt tartottunk a második évadban, ahol Carrie kap egy levelet Stanfordtól, mondván Japánban van és beállt sinto szerzetesnek.

- mondta.

King szerint az ötletet egy saját élmény adta: amikor megjelent a Szex és New Yorkból készült második film, a szakmai kritika és a közönség oldaláról is sok negatív visszajelzést kapott. King épp Sarah Jessica Parkerrel kirándult Kiotóban, és próbálta helyretenni magában a visszajelzéseket, amikor a templomokat járva megszállta őt egyfajta béke.

Szerettem volna Willie előtt tisztelegni, és olyan szituációban hagyni Stanfordot, ahol minden könnyű és békés, mert azt remélem, hogy Willie egy ilyen helyen van most. Költői volt és nagyon érzelmes. 

- emlékezett vissza King. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek