Starity

Angelina Jolie a rajongói szerint Brad Pittnek szólt be új tetkóival

2023. augusztus 23. 04:04   |   Szerző: Four

A színésznő újabb tetoválást varratott magára, sokak szerint az exének üzent.

hirdetés

Angelina Jolie számára ismerős fogalom a tetoválás: a híreség testét számos szimbólum borítja, sőt, több exével közös tetkót is csináltatott (Brad Pitt és ő is magára varratta ugyanazt a buddhista szimbólumot illetve egy idézetet Rumitól), amelyet azóta valószínűleg megbánt, tekintve, hogy évekig elhúzódó csúnya csatározást folytat Brad Pitt-tel. 

Jolie azonban most sokak szerint épp Pittnek szólhatott be két új, a középső ujjai belső felére varratott felirattal. Sajnos a feliratokat a tetoválóművész Mr. K elfedte, így azonban a rajongóknak azonnal megindult a fantáziája, hogy vajon mit is választhatott Jolie.

A legtöbb tipp természetesen arra érkezett, hogy Angelina valamilyen éles megjegyzést kért, mint például a "Cs*szd meg Brad", de voltak, akik szerint a gyermekei nevét varrathatta magára.

Mr. K a celebek által nagyon kedvelt Bang Bang tetoválóstúdióban dolgozik, és többek között Doja Cat, Sophie Turner, Joe Jonas és Miley Cyrus is előszeretettel jár hozzá. 

@angelinajolie még mindig nem tudom elhinni, hogy tényleg megfogtam a kezét és tetováltam rá. Szerintetek mit varratott a tenyerére?

- írta a művész.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek