Starity

Britney Spears fizeti exférje, Sam Asghari új lakását

2023. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears havi 10 000 dollárt fizet Sam Asghari új lakásáért, miután a férfi elköltözött a válásuk miatt.

hirdetés

Sam Asghari összepakolta a holmiját, és elhagyta Britney Spearst, de az új lakását az énekesnő fizeti - értesült a TMZ. A válófélben lévő párhoz köthető források szerint Spears havi 10 000 dollárt fizet Asghari új luxuslakásáért, ami Los Angeles egyik drága lakóépületében található.

Meglepőnek tűnhet, hogy az énekesnő állja a lakhatás számláját. De forrásaink szerint Spears ügyvédei bölcsnek tartották a gesztust, mivel a férfi többször beszélt arról, hogy megtámadja a házassági szerződést, és ennek szinte biztosan az lesz a vége, hogy Spears kiállít egy csekket Asgharinak. A források szerint az összeg végül több százezer dollár is lehet. 

A bennfentsek szerint még mindig nem beszélnek egymással, de a kutyáikról megegyeztek. Asghari kapja a dobermannt, Porshát, Spears pedig a maradék négy kutyát - köztük az ausztrál juhászkutyát, Sawyert és az új kiskutyát, Snow-t.

Az énekesnő mellett kevesen állnak a nehéz időkben, már csak az ügyvédje, Mat Rosengart és a menedzsere, Cade Hudson maradt. De egyes források szerint nemrég arról beszélt, hogy rendbe szeretné hozni a dolgokat az apjával, Jamie Spearsszel.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek