Starity

Ashley Tisdale kínosan viselkedett egykori kollégájával, amikor az pincérként dolgozott

2023. augusztus 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Anneliese van der Pol szerepelt egy Disney Channelen futó sorozatban, de közben pincérként is dolgoznia kellet, amikor összefutott Ashley Tisdale-lel. Most elmesélte a kínos szituációt.

hirdetés

A Raven otthona sztárja, Anneliese van der Pol felidézte kínos találkozását Ashley Tisdale-lel, amikor együtt dolgoztak a Disney Channelnél, de neki mellette muszáj volt pincérként is helytállni, hogy megéljen.

A 38 éves színésznő Raven-Symoné legjobb barátját, Chelsea Danielst alakította a Disney-show-ban. Azonban Anneliese van der Pol több étteremben dolgozott, miközben benne volt a sorozatban, így futott össze Tisdale-lel. 

A Big Name B-tches podcast új epizódjában Christy Carlson Romano műsorvezetőnek mesélte el a helyzetet.

Kedves volt. Nem csinált semmit, de kínos volt. Annyira kényelmetlenül érezte magát

- emlékezett vissza.

Van der Pol hangsúlyozta, hogy nem volt boldogtalan akkor, "nagyon büszke" volt.

A csalódottság [és] a tekintet, az arckifejezések, amikor [az emberek] felismertek, igazán zsigeri volt. Majdnem olyan volt, mintha azt kellett volna mondanom: »Jól vagyok. Igazából nagyon örülök, hogy nem kell meghallgatásra mennem, és olyasmit csinálhatok, amiről tudom, hogy jó vagyok benne.« Tudom, hogy amikor letakarítok egy asztalt vagy elhozok egy ételt, akkor azt meg tudom csinálni, és nem lesz hiba.

- tette hozzá.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek