Starity

Ariana Grande hosszú idő után visszatért: több régi dalát dolgozta át

2023. augusztus 25. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség most több régi dala átdolgozásával rukkolt elő, hallgasd meg az új verziót!

hirdetés

Ariana Grande két élőben előadott dallal kedveskedett rajongóinak: a híresség a Yours Truly című albuma tizedik évfordulója alkalmából ragadott mikrofont, és eddig már két, a lemezen hallható dalt is elénekelt. 

Grande tíz évvel ezelőtt, szintén augusztusban adta ki első stúdióalbumát, amely mint mondta, megváltoztatta az egész életét. 

Az énekesnő a Honeymoon és a Daydreamin' című szerzemények új verzióját mutatta meg, de egy korábbi posztja szerint még több tízéves dalra számíthatnak a rajongók. 

Boldog tizedik évfordulót a projektnek, amely megváltoztatta az életem! A szívem mélyéből köszönöm, hogy hallgattatok és hogy velem együtt nőttetek fel. Mindig szeretni foglak titeket! 

- lelkendezett a sztár.

Grande az utóbbi időben leginkább válási botrányával hívta fel magára a figyelmet: az énekesnő a Wicked című film forgatásán összejött az egyik kollégájával, aki hozzá hasonlóan akkor szintén házas volt még. Grande azóta elhagyta Dalton Gomezt, Ethan Slater pedig beadta a válókeresetet - a felesége azonban kijelentette, szerinte Ariana átgázolt a házasságukon. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek