Starity

Mi várható A nyár, amikor megszépültem harmadik évadában?

2023. augusztus 27. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Jenny Han A nyár, amikor megszépültem második és harmadik évadáról mesélt, valamint, hogy milyen a könyvek és a sorozat kapcsolata.

hirdetés
Mi várható A nyár, amikor megszépültem harmadik évadában?
Fotó: Amazon Prime Video / A nyár, amikor megszépültem

Jenny Han a THR-nek adott új interjúban A nyár, amikor megszépültem című sorozat második évadát tárgyalta, és utalt arra, hogy mi vár Bellyre és a fiúkra a következő évadban.

Han elmondta, hogy míg az első évad „a nyári szerelem egyfajta fantáziáját követte”, a második évad egy ébresztő volt, hogy „semmi sem tart örökké”. 

A második évadban Belly (Lola Tung) ismét Conrad (Chris Briney) és Jeremiah (Gavin Casalegno) között vívódik, miközben próbálják feldolgozni Susannah (Rachel Blanchard) elvesztését.

Azt hiszem, az évad egyik témája, hogy két dolog történhet egyszerre: lehetsz igazán mély gyászban, gyászolhatsz valakit, akit szeretsz, de lehet egy napod a tengerparton is, és találhatsz olyan pillanatokat, amikor boldog is lehetsz. Lehetsz igazán szomorú egy szeretted halála miatt, de lehetsz szomorú azért is, hogy az első szerelem véget ér, és ez nem vesz el egyik érzésből sem. Mindkettő érvényes érzelem, amit át kell élni

- mondta Han a legújabb évadról.

Arról is mesélt, milyen volt a sorozaton dolgozni, hogy érezte-e a nyomást, hogy a könyv néhány legjobban várt jelenetét is be kell építenie.

Mindig szeretném igazán kielégíteni a könyvrajongókat, mert tudom, hogy már olyan régóta várnak arra, hogy a történet ilyen módon keljen életre. Mindig ők járnak a fejemben, amikor ezeket a döntéseket hozom, és tényleg szeretnék nekik ajándékot adni. Tudom, hogy milyen jelenetek fontosak számukra, így még ha vannak is változások, finomítások vagy bővítések a könyvekhez képest, mindig nagyon odafigyelek azokra a dolgokra, amelyekről tudom, hogy a rajongóknak a legfontosabbak.

Arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a harmadik évadban, így nyilatkozott:

Azt hiszem, számíthatnak arra, hogy Belly igazán magára talál, és sok tekintetben fejlődik.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek