Starity

Miley Cyrus szerint a turnézás nem tesz jót neki

2023. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Miley Cyrus elmagyarázza, miért nem mindig „egészséges” számára a turnézás.

hirdetés

Egy turné nagyon komoly megterheléssel jár, a folyamatos utazás, estéről estére színpadra lépni, és persze, a rajongók elvárják, hogy a lehető legjobb show-t kapják a jegyek áráért cserébe. 

Miley Cyrus őszintén vallott a turnézásról az új Hulu-műsorban, az Endless Summer Vacation: Continued (Backyard Sessions) című filmben.

A műsor csak 90 perc, de ez az életed

- kezdte.

Ha egy bizonyos intenzitású és kiváló teljesítményt akarsz nyújtani, akkor ugyanannyi időnek kell lennie a regenerálódásra és a pihenésre is

- mondta.

Van egy bizonyos szintű egó, aminek szerepet kell játszania, amit úgy érzem, hogy túlzásba viszek, amikor turnézom, és ha egyszer bekapcsolódik ez a kapcsoló, nehéz kikapcsolni. Azt hiszem, amikor minden egyes este arra edzed az egódat, hogy aktív legyen, akkor ezt a kapcsolót a legnehezebb kikapcsolni

- magyarázta, majd hozzátette:

Az, hogy minden nap az alany és a megfigyelő viszonya van közted és más emberek között, nem egészséges számomra, mert ez eltörli az emberségemet és a kapcsolatomat, és az emberségem és a kapcsolatom nélkül nem tudok dalszerző lenni, ami a prioritásom.

 

via Just Jared

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek