Starity

Válik az álompár? Veszélyben Joe Jonas és Sophie Turner házassága!

2023. szeptember 04. 13:01   |   Szerző: eightveez

A zenész-énekes Joe Jonas és a Trónok Harca sztárja, Sophie Turner 2019 májusában mondta ki a boldogító igent, azóta két lánygyermekük született, ám úgy tűnik, szerelmük nem tartott túl sokáig.

hirdetés
Válik az álompár? Veszélyben Joe Jonas és Sophie Turner házassága!
Fotó: Nichola Murphy

A pár szeparációjának oka ugyan nem tisztázott, de a TMZ híre szerint Joe több válóperes ügyvédet is felkeresett Los Angelesben való tartózkodása során. A környezetükben élők elmondásai alapján házasságuk koránt sem felhőtlen; közel 6 hónapja problémákkal küzdenek. A rajongók azon a véleményen vannak, hogy a színésznő és az énekes kapcsolata kettejük sűrű beosztása miatt romolhatott meg.

Első közös gyermekük, Willa 2020-ban, második lányuk pedig 2022-ben született, ám közel 3 hónapja Joe foglalkozik a két gyermekkel, mindamellet, hogy jelenleg az Egyesült Államokban turnézik a Jonas Brothers formációban testvéreivel.

Néhány rajongó pedig arról számolt be, hogy Joe augusztus 27-e óta nem hordja a gyűrűjét, majd Sophie-ról is előkerült néhány fotó a barátai társaságában, amelyeken ő sem viseli az ékszert.

Ha pedig mindez nem lenne elég bizonyíték, a források azt is igazolják, hogy a pár nemrégiben eladta a Miamiban található ingatlanját, amit alig egy évvel ezelőtt vásároltak.

Forrás: Lifestyle Production Group, Douglas Elliman

A mai napon viszont a színésznő az Intagram oldalán osztott meg néhány Joe-val közös képet, egyfajta megerősítésként; semmi probléma nincs a házasságukban. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek