Starity

Miley Cyrus a Liam Hemsworth-szel közös otthonára emlékezett: "Varázslatos volt"

2023. szeptember 05. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a színész küzös otthona leégett egy erdőtűz következtében.

hirdetés

Miley Cyrus keserédes emlékeket őriz egykori, Liam Hemsworth-szel közös malibui otthona kapcsán. A híresség anno színész exével élt együtt a birtokon, amely tragikus módon teljesen leégett egy erdőtűz során. 

Cyrus a "Used to Be Young" című dala kapcsán nosztalgiázott egy TikTok videóban: elmondása szerint azért is vol különleges számára a ház, mert ott írta az első albumát, a "Meet Miley Cyrus"-t, de akkor még fogalma sem volt róla, hogy a jövőben az övé lesz a villa. 

A Meet Miley Cyrus volt az első olyan album, amelyen elkezdtem én magam írni a saját dalaimat. Együtt dolgoztam egy producerrel, aki Malibun élt, a Ramirez Canyonban. Akkor még nem tudtam, hogy 15 év múlva én fogok ott élni, és hogy egyszer az egész ház le fog égni. Olyan varázslatos volt az a ház. Végül megváltoztatta az egész életem.

- mesélte.

A birtok 2018-ban, egy szörnyű erdőtűz során égett le, és mint kiderült Cyrus és Hemsworth előtte azt tervezte, hogy ott fogják tartani az esküvőjüket. Végül Nashville-ben mondták ki az igent, de egy évvel később szétköltöztek és 2020-ban elváltak. 

Miley még 2019-ben elárulta, hogy a malibui házat évekkel korábban Hemsworth vette meg, ő pedig akkor járt ott először, amikor a fent említett producerrel dolgozott. 

Annak soha nem fogok örülni, hogy elveszítettem az ottani emlékeimet, a képeimet, a dolgaimat. De ha átélsz egy ilyen tragédiát - most úgy érzem, hogy jobban tudok kapcsolódni az emberi oldalamhoz. 

- mondta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek