Starity

Hamarosan új szerepben láthatjuk a Miután sztárját

2023. szeptember 08. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Fiennes Tiffin és Thomasin McKenzie egy brit kosztümös vígjátékra írtak alá.

hirdetés
Hamarosan új szerepben láthatjuk a Miután sztárját
Fotó: Miután című film

Hero Fiennes Tiffin, a Miután sorozatból és Thomasin McKenzie, a Jojo Nyusziból a hírek szerint új közös filmben fognak szerepelni! Mindketten aláírtak a Fackham Hall című brit kosztümös vígjátékra. 

A komikus Jimmy Carr által Patrick Carrral és a Dawson Brothersszel közösen írt Fackham Hall olyan hagyományos drámákat gúnyol ki, mint a Downton Abbey és a Gosford Park. A filmre aláírt még Emma Laird és Katherine Waterston.

A történet szerint Fiennes Tiffin egy új portást alakít, aki valószínűtlen kapcsolatot kezd egy prominens brit család legkisebb lányával (McKenzie). Ezzel egyidejűleg a Lord és Lady Davenport (Waterston) vezette Davenport családban is fellángolnak a rivalizálások, miközben próbálják túlélni legidősebb lányuk (Laird) esküvőjének epikus kudarcát is az unokatestvérével.

A brit filmipar két dolgot csinál nagyon jól. A kosztümös drámákat és a vígjátékokat. Most nem volt időnk két filmet írni, így kénytelenek voltunk összemixelni a műfajokat... Csak egy kicsit aggódom, hogy ha azt mondod, hogy Fackham Hall, előkelő angol akcentussal, akkor azt félreérthetik, remélhetőleg ez nem lesz probléma

- mondta Jimmy Carr.

A forgatás 2024-ben kezdődik az Egyesült Királyságban, a színészeket pedig nem köti az amerikai színészek sztrájkja. 

via Deadline

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek