Starity

Elliot Page félmeztelenül jelenik meg új filmjében

2023. szeptember 11. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Elliot Page új filmjében mutatja meg hogyan változott meg a teste a nemváltás után.

hirdetés

Elliot Page találta ki a történetet, producere és szereplője Dominic Savage brit rendező Close to You című, erősen improvizatív független drámájának, amelyben Samet alakítja, egy transz férfit, aki újra kapcsolatba kerül egy korábbi szerelmével, miközben Kanada külvárosába utazik, hogy újra találkozzon a családjával.

A projekt - Page első filmje azóta, hogy 2020-ban transzként mutatkozott be - egy olyan jelenettel kezdődik, amelyben a póló nélküli Sam kikászálódik az ágyból, kikukucskál a hálószobája ablakán, majd felöltözik, mielőtt lemenne a földszintre, hogy készítsen egy csésze teát. Ez a jelenet alapvetően nem lenne különleges, de Page most szerepel először "új" testével. 

Megmutatni ezt a fickót, aki jól érzi magát, jelen van, amikor felébred a testében, ez sokat jelent nekem. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is így fogok érezni, ezért jó, hogy eljátszhatom ezt

- mondta Page.

Megjegyzi, hogy korábban túl merev volt forgatás közben, ezért lehetetlen lett volt, hogy improvizáljon. Most viszont nagyon jól érezte magát, és jó volt visszanéznie is magát. 

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek