Starity

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

2023. szeptember 10. 16:04   |   

A természetes szépségápolás tökéletes alternatívát kínál, ha a bőröd minősége és egészséged megőrzése miatt fontos számodra, hogy káros anyagoktól mentes és tiszta forrásból származó kozmetikumokat használj. Organikus termékekkel és a szépségápolási rutinok alkalmazásával nap mint nap sokat tehetsz azért, hogy testileg-lelkileg egészségesebb és energikusabb legyél. Adunk 5 tippet, amit könnyedén beépíthetsz a saját szépségápolási rutinodba!

hirdetés
Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

A természetes szépségápolás előnyei

Miért válaszd a természetest?

A 98-99%-os növényi összetevőkből készült organikus készítmények nem terhelik a bőröd, óvják viszont az egészséged, hiszen a magas tisztaságú összetevőiknek köszönhetően értékes vitaminokkal táplálnak. A növényi illóolajok pedig nem tömítik el a pórusokat, viszont finom illatukkal a természetet hozzák el a fürdőszobádba.

Mire figyelj természetes kozmetikumok választásakor?

Az organikus kozmetikumok esetén vásárláskor mindenképpen böngészd át az összetevőket, hogy valóban adalékanyagmentes terméket tegyél a kosaradba. Bízd a hozzáértőkre bőröd védelmét! Mindig megbízható vállalkozástól szerezd be a kozmetikumaidat, ahol a szükséges engedélyek, ellenőrzések fel vannak tüntetve. A BDIH, a COSMOS ORGANIC vagy a COSMOS NATURAL magas minősítést például az Organic Shop terméken is megtalálod.

5 lépéses rutin a természet erejével

Tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni a számos organikus készítmény között, így hoztunk egy kis segítséget 5 lépésben, amivel könnyedén elkezdheted felépíteni a saját, természetes rutinod.

1. lépés – Természetes felfrissülés tetőtől talpig

Mindegy, hogy egy gyors zuhany vagy egy forró fürdő a kádban, a gyengéd testápolás egy hidratáló natúr tusfürdővel kezdődik! A Organic Shop bio almakivonatot tartalmazó vegán tusfürdője kiváló a bőr tonizálására, hidratálására és egész napra felfrissíti a bőrt.

2. lépés – Radírozd le a felesleget!

Szép és bársonyos bőr nem létezhet testradírozás nélkül, ehhez pedig az Organic Shop termékei számos lehetőséget kínálnak a gyümölcsös, virágos vagy citrusos illatoktól egészen az aromásabb változatokig. Ha szereted a kókusz illatát, válaszd ehhez az Organic Shop kókuszos natúr testradírját! A bio kókuszolaj megújítja és hidratálja a bőrt, míg a természetes cukor gyengéden hámlasztja, puhává és bársonyossá varázsolja.

Ha inkább a gyümölcsös illatokat részesíted előnyben, választhatod a szedres bio natúr testradírt válaszd, amely a kényeztetés mellett kellemes tapintást eredményez. A bio szederkivonat selymesebbé és simábbá varázsolja a bőröd, míg a cukor gyengéden hámlasztja.

Tipp: Használd hetente 2-3 alkalommal!

3. lépés – Táplálás felsőfokon

Szintén a gyümölcsös kertből érkezett hozzád az áfonya-szeder illatú kényeztető natúr testápoló krém. Egyedülálló természetes összetevőinek köszönhetően ez a natúr krém rengeteg értékes tápanyaggal tölti fel a bőrt. A bio áfonya és szeder kivonat hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetően bőröd minden használat után puha, friss és üde lesz!

4. lépés – Természetes frissesség az izzasztó helyzetekben is

Nyáron a fokozott izzadást nem akadályozhatod meg, azonban fontos, hogy olyan terméket válassz, melynek összetevői nem csak a kellemetlen szagok ellen védenek, hanem az egészségedet is óvják, ilyenek például az Organic Shop természetes dezodorai.

A Cosmos Natural minősített dezodorok biztosítanak téged afelől, hogy a termékek biotermelésű összetevőket tartalmaznak. Az Organic Shop dezodorok esetében az összetevők 99%-ban természetes eredetűek. Nem tartalmazzák az egyik leggyakrabban használt kockázatos alumíniumsót, az aluminium chlorohydrate-ot, melyet verejtékcsökkentő, pórusösszehúzó tulajdonsága miatt használnak. Helyette a gyapot és tavirózsa kivonatok, valamint értékes ásványi anyagok erejével teremtik meg a friss, ápolt érzetet. A termékek Vegán minősítéssel rendelkeznek, mely jelzi, hogy előállításuk során nem alkalmaztak állati eredetű összetevőt és nem tesztelték őket állatokon.

5. lépés – Szépségünk koronája

A hajunk szépségünk egyik legmeghatározóbb aspektusa és egészségünk tükörképe. A friss, élettel teli hajról természetes módon is gondoskodhatsz, méghozzá nem is akárhogyan. Próbáltad már a szilárd samponokat? Nos, ha még ismeretlen a fogalom, akkor ideje utána nézned, hiszen 1 szilárd sampon tégely 2 x 250 ml műanyag flakonos folyékony samponnak felel meg, ráadásul szilárd kialakításának köszönhetően az utazások során is megkönnyíti a dolgod, pssszt… még a repülőre is simán felviheted. Válaszd a mézzel és makadámdióval készült Organic Shop szilárd sampont hajad mindennapos ápolására és táplálására! Környezetbarát csomagolása miatt nem csak a hajad, de a természet is hálás lesz érte. Az Organic Shop szilárd samponja Cosmos Natural minősített natúrkozmetikum.

Inkább nyárt idéző illatokra vágysz? Esetleg festett hajszíned fényét akarod sokáig megőrizni? Akkor használd a ragyogást adó mangó-kókuszos szilárd sampont az élénk színért és a fényesebb, erősebb hajért.

Bőröd szépségének megőrzése és egészséged védelme az Organic Shop natúr kozmetikumokkal az életed legtermészetesebb része és a napi rutinod alapja lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek