Starity

Elon Musk testvére és a barátai is gyűlölték Amber Heardöt

2023. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: Four

A feltaláló testvére szenvedélyesen utálta a színésznőt, amikor az összejött Elon Muskkal.

hirdetés

Amber Heard újabb kemény kritikákkal találkozhat: a színésznő is szóba kerül ugyanis az Elon Musk életéről szóló, Walter Isaacson által írt könyvben. Isaacson többeket megkérdezett Musk családjából és barátai közül a hírességről - és egyiknek sem volt túl jó véleménye róla. 

Az írás szerint Musk barátai és testvére, Kimbal például annyira gyűlölte Heardöt, hogy emellett eltörpült az Elon előző felesége, Justine Wilson iránt érzett utálatuk. 

Grimes sem érzett másképp: az énekesnő 2018 és 2021 között volt együtt Elonnal, és szerinte "kaotikus gonoszság" lakozik a színésznőben, ám nem lepődik meg azon, hogy Heard és Musk egymásra talált, mert szerinte a férfi "vonzódik az ilyen karakterekhez". 

Az énekesnő szerint Elon a családi minta, legfőképpen az apja, Errol miatt keresi a toxikus kapcsolatokat. 

Az apja és a gyerekkora miatt van ez az egész, [Elon] gyakran visszaesik a hasonló kapcsolatokba. A szeretetet a gonoszsággal, az abuzív hozzáállással köti össze. 

- mesélte Grimes. 

Kimbal egyenesen "rémálomnak" nevezte Heardöt a könyvben:

Szomorú, hogy Elon olyan emberekbe zúg bele, akik nagyon gonoszak vele. Gyönyörűek, nem kérdés, de van egy nagyon sötét oldaluk, és Elon tudja, hogy mérgezőek. 

Isaacson írása szerint Elon "nem nyugalmas családi környezetre" született, és "a legtöbb kapcsolata pszichológiai zűrzavarral jár". 

A milliárdos maga is bevallotta a könyvben, hogy "gyakran őrülten szerelembe tud esni", emellett "brutálisnak" nevezte Ambert. 

Maga a színésznő is megszólalt az életrajzban, és elárulta, még mindig szereti Elont, és szerinte az exe hajlamos olyan nőkkel randizni, akik nem jók hozzá. 

Elon szereti a tüzet, és van, hogy megégeti magát.

- jelentette ki Herad. 

A feltaláló és a színésznő először 2013-ban, a Machete Kills című film forgatásán találkozott, Musk randira is hívta Ambert, aki nem fogadta el az ajánlatot, mert ekkor Johnny Depp-pel járt. 

Évekkel később újra összefutottak és összejöttek, bár pontosan nem tudni, hogy mikor. 

Depp és Heard tavalyi pere során a színész kijelentette, hogy Musk és Heard 2015-ben kezdett el titokban randizni, Heard azonban határozottan leszögezte, hogy ő és a milliárdos csak 2016-ban melegedett össze, miután "Depp cserben hagyta őt a Met-gálán". 

2017 árpilisában viszont már biztos együtt voltak, ekkor vállalták fel a kapcsolatukat Instagramon, egy ausztrál vakációt dokumentálva. Még abban az évben augusztusban azonban szakítottak. A szerelmi viszony elég viharos lehetett, mert szintén abban az évben újra összejöttek, de 2018 februárjában végleg szakítottak. 

Ambernek azóta született egy kislánya, Musknak pedig nemrég érkezett meg a tizenegyedik gyermeke. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek