Starity

Meghan Markle türkizkék estélyiben ünnepelt az Invictus Games záróestjén

2023. szeptember 19. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség elkísérte Harry herceget a Németorszáhban rendezett Invictus Gamesre.

hirdetés

Harry hercegről tudni lehet, hogy szívügye a sérült katonák és veteránok sorsa: ennek apropóján alapította 2014-ben az Invictus Games sporteseményt, amelyen idén is rengetegen részt vettek. 

A herceg és Meghan Markle is ellátogatott a Düsseldorfban rendezett többnapos rendezvényre, amelynek záróestjén a színésznő egy élénk, türkizszínű estélyiben mosolygott. Az Invictus Games sztárvendégei a herceg és Markle mellett Rita Ora és az Eurovíziós dalverseny győztese, Sam Ryder volt. 

Markle egy 798 dolláros Cult Gaia kreációt választott, a gálát megelőző napokban azonban inkább neutrális színekben, egyszerű szabású outfitekben üdvözölte a résztvevőket. Harry herceg viszont pont az estélyen voksolt egy egyszerű szabású, elegáns fekete öltönyre és ingre.

Meghan divatra mért hatása akkor a legerősebb, amikor többek számára elérhető darabokat választ. Úgy tűnik, nagyon határozott döntés volt részéről, hogy egyszerű, megközelíthető és szerethető legyen a megjelenése.

- utalt Christine Ross, a Page Six szakértője arra, hogy Markle az Invictus Games során a tőle megszokottal ellentétben többször is megfizethetőbb márkákat viselt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek